Flaş iddia! Duygu Sarışın, Serenay Sarıkaya yüzünden evi terk etti!

Çağatay Ulusoy'un, eski aşkı Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını beğenmesi Duygu Sarışın'ı kızdırdı. İddiaya göre Sarışın, Ulusoy ile birlikte yaşadığı evi terk etti.

Flaş iddia! Duygu Sarışın, Serenay Sarıkaya yüzünden evi terk etti!

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin ile üç buçuk yıllık ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Bu ayrılığın ardından Serenay'ın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy, güzel oyuncunun fotoğrafını beğenmiş ve hemen geri çekmişti. Ulusoy'un bu hamlesinin, şuan hayatında olan Duygu Sarışın ile arasında krize yol açtığı iddia edildi.

Evi terk etti!

İddiaya göre Duygu Sarışın, sevgilisinin bu hareketi sonrasında kıskançlık krizine girdi. Çağatay Ulusoy ile tartışma yaşayan Sarışın'ın, eşyalarını toplayarak birlikte yaşadıkları evi terk ettiği öne sürüldü. Güzel oyuncunun bir süredir aynı muhitte oturan ablasının yanında konakladığı öğrenildi.

Serenay yalanlamıştı

Öte yandan Serenay Sarıkaya, önceki gün Bergüzar Korel’in "Kızlar ve Oğlanlar" oyununa girerken görüntülenmişti. Sarıkaya, Çağatay Ulusoy'un fotoğrafını beğendiği ve yeniden aşk yaşadıkları iddiaları karşısında, "Yok öyle bir şey onlar tamamen uydurma. Daha önce buna benzer çok haber çıkmıştı zaten photoshop olduğunu söylüyorlar. Benim bilgim dahilinde değil zaten" demişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: