Galatasaray Slovenya'da uçuyor

Galatasaray Slovenya'da uçuyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'nın Bled kentinde gerçekleştirdiği kampın ilk antrenmanını dün akşam yaptı. Dün öğle saatlerinde Slovenya'ya gelen Sarı-kırmızılılar, akşam antrenmanının ardından serinlemek üzere kendilerini Bled Gölü'nün serin sularına bıraktılar.

Galatasaray Slovenya'da uçuyor

Gölde yüzerek keyifli dakikalar yaşayan Sarı-kırmızılılar daha sonra kamp yaptıkları otele gittiler. Galatasaray, Bled kentindeki 2013-2014 sezonu hazırlıklarına bu sabah TSİ 11.30'da basına açık olarak yapacağı idmanla sürdürecek. Galatasaray, Slovenya'nın Bled kentinde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Galatasaray Slovenya'da uçuyor

Basın mensuplarına açık yapılan antrenman, koşunun ardından fiziksel çalışmayla başladı. Takım daha sonra üç gruba ayrılırken, iki takım dar alanda çift kale maç yaptı, diğer grup ise kendi arasında pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Antrenmanın ana bölümünde 11'e 11 çift kale maç gerçekleştirildi. Sabah idmanı, fiziksel çalışmanın ardından soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Galatasaray Slovenya'da uçuyor

Didier Drogba ve Johan Elmander, son bölümde Fatih Terim eşliğinde şut çalışması yaptı. Felipe Melo ve Semih Kaya, kondisyon ve kuvvetlenme amaçlı olarak takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray Slovenya'da uçuyor

Galatasaray, Slovenya'nın Bled kentindeki 2013-2014 sezonu hazırlıkları kapsamında bu akşam yerel saatle 18.00'de bir antrenman daha yapacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: