Gamze Topuz: Nasıl annelik yaptığımı ispatlamak zorunda değilim!

Oyuncu Gamze Topuz anne olduktan sonra hayatında nelerin değiştiğini anlattı. Topuz, boşanmasıyla ilgili çıkan haberler içinse ilk kez konuştu.

Gamze Topuz: Nasıl annelik yaptığımı ispatlamak zorunda değilim!

Annelik size yaramış... Doğurduktan sonra bende güzelleştiğimi fark ettim. Doğdumdan sonra insanın üzerine annelik güzelliği diye bir şey geliyormuş. Kızınız Elis'le hayatınızda neler değişti?

Elis doğduktan sonra daha merhametli ve vicdanlı oldum. Eskiden de çocukları gördüğümde içim giderdi ama şimdi onlara başka bir şefkatle yaklaşıyorum. Gündemim tamamen çocuk oldu. Her şeyim kızıma göre ayarlı. Tabii buradaki en büyük şansım annem ve babamla yaşamak. Bana çok yardımcı oluyorlar. Çocuk olan evde neşe oluyor. Bize yaşam enerjisi veriyor. Ama annelik anksiyete bozukluğu. Çünkü her şeyden kaygılanıyorsun. Çocuğun gözünün önünde olmadığı her an tedirginsin. Hamileliğimden dua edip tek bir şey diledim. Oda inşallah ben hayırlı bir anne, kızımda bize hayırlı bir evlat olur diye diledim. Onun merhametli ve vicdanlı bir çocuk olması tek dileğim.

Kızınız için bu dönem baş rolleri feda ettiğinizi söyleyebilir miyiz?

Hiç başrol olma kaygım olmadı. Bir karakteri büyüklüğüne, küçüklüğüne bakmadan sevdiğim için oynadım. Bundan sonrada başrol kaygım hiç olmayacak. Çünkü oyuncuyum. Ömür boyu bu işi yapmak istiyorum.

Boşanma davanız sürerken çıkan haberlerle ilgili neler söylemek istersiniz?

Boşanmayla ilgili basın yasağı olduğundan bir şey söylemek istemiyorum. Ama kızım büyüdüğünde adımı google'a yazdığında annesi hakkında utanılacak bir haber olmadığını görecek. Ne kızımı, ne de ailemi utandıracak bir yanlış yapmıyorum. Ailemle ahlaki değerlerin bilincinde yaşıyorum. Kimseye karşı, nasıl annelik yaptığımı ispat etmek zorunda değilim.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: