Gigi Hadid'in ödüllü frikiği

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İngiliz Moda Ödülleri'nde "En İyi Model" seçilen Gigi Hadid ödülüyle öyle bir frikik verdi ki! İşte detaylar...

Gigi Hadid'in ödüllü frikiği

Geçtiğimiz akşam düzenlenen İngiliz Moda Ödülleri dünya basınının gündemine bomba gibi düştü. Bu yıl ilk kez Victoria's Secret defilesine çıkan Bella Hadid ve yine kendisi gibi Victoria's Secret mankeni olan Gigi Hadid gecenin en dikkat çeken isimleriydi. Geceye katılamayan Gigi Hadid'in sevgilisi Zayn Malik ise dikkatlerden kaçmadı. Londra'da gerçekleşen ödül töreninde Uluslararası Yılın Modeli yarışmasının kazananı ise Gigi Hadid oldu. Yarışmaya kazanan adaylar arasında Hadid'in yakın arkadaşı Kendall Jenner'da vardı. Ödülünü göz yaşları içinde alan Gigi Hadid, ödülü kazanmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk yaşadığını dile getirdi.

21 yaşındaki Victoria's Secret meleği, gecede giydiği gri kıyafet ile de büyük ilgi odağı haline geldi. Atelier Versace imzası taşıyan, omuzlarını açıkta bırak gri tulumu ve gri bantlı ayakkabısıyla göz kamaştıran seksi model, topuz yaptıüı saçları ve hafif makyajıyla davetlilerin de beğenisi kazandı.

Az kalsın ödüllü frikik geliyordu...



Ödül töreni sonrasında düzenlenen partiye katılan Gigi Hadid, çıkışta frikik vermekten son anda kurtuldu. Arabasına binmek için eğildiğinde gri elbisesinden gözüken göğüslerini son anda toparlayan Gigi Hadid, tüm çabalarına rağmen ufak frikikler vermekten kurtulamadı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: