Gökçe Bahadır: "Albümün tüm kazancını bağışladım"

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Gökçe Bahadır, samimi açıklamalarda bulundu.

Gökçe Bahadır:

Son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, oyunculuğun ardından şarkıcılığa geçiş yapmış ve bir albüm çıkarmıştı. Dizilerden bölüm başına 70 bin lira aldığı öğrenilen Bahadır'ın konser ücretinin ise 100 bin TL olduğu öne sürülmüştü. Konu kendisine yöneltilince Bahadır, "Bir sürü haber çıkıyor ama bununla ilgili fazla söyleyecek bir şey yok. Böyle göz önünde olunca bu tarz haberler çıkabiliyor yapabileceğimiz bir şey yok." dedi.

"Benimle ilgili değildi"

Demet Akalın, Gökçe Bahadır'ın konser videosunu paylalan DMC Genel Müdürü Samsun Demir'e "Daha bir tane albümü geliyor diye bir paylaşım yapmadın. Entresansınız. Size para kazandıracağım için üzgünüm. Keşke feshetsek anlaşmamızı… Gerçekten pişmanım" sözleriyle ateş püskürmüştü. Konu Gökçe Bahadır'a sorulunca ise oyuncu, "Benimle ilgili bir açıklama değildi" yanıtını verdi.

"Konser kazancımı bağışladım"

Öte yandan şarkıcılık yapmasının ticari olmadığını dile getiren Gökçe Bahadır, konuyla ilgili gelen eleştiriler hakkında, "Yorumlar beni hiç üzmüyor. Benim hayalimdi bu. Ticaretten ziyade bu benim hayalimdi. Zaten albümün tüm kazancını bağışladım. Hem hayal hem sosyal sorumluluk var işin içinde hem de seviyorum sahnede olmayı." dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: