Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor

'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisiyle ekranda olan oyuncu Gökçe Bahadır (40), Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalıştığı, kendisinden dört yaş büyük müzisyen Emir Ersoy'la İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor

Ebru Gündeş
1 Aralık 1999 Çarşamba. Yeni kasetinin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen Ebru Gündeş albümdeki 'Dön Ne Olur' adlı şarkısını seslendirken bakışları birden değişti. Başının dönmeye başladığını işaret ederken yere düştü.
Hastaneye kaldırılan sanatçının beynindeki kılcal damarlarında baloncuklar oluştuğu tespit edimişti.

Geçirdiği iki beyin ameliyatından sonra 16 günde iyileşti.

Kenan Işık
21 Mart 2014'te bir spor salonunda saunadan çıkarken düştü. Düşme sırasında kafasını yere vurduğu için beyin kanaması geçirdi. Ambulans geldiğinde bilinci yerinde değildi. Hemen ameliyata alındı. Hayati tehlikeyi atlatadamı uzun süre komada kaldı.

Almanya'ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.

Hakan Altun
20 Şubat 2007'de akşam evinde nöbet geçirdi. Dudakları uyuştu, gözleri karardı ve vücudu kaskatı kesildi. Ailesi hemen hastaneye götürdü . Beyin MR’ı çekildi. Ve doktoru “Beyninizde tümör var ve derhal ameliyat olmak zorundasınız!” dedi. 3 gün içerisinde ameliyat oldu.

Ameliyatı iyi geçti 2 ay içerisinde sağlığına kavuştu, 13 kilo aldı.

Michael Schumacher
F1`in efsanesi Michael Schumacher,29 Aralık 2013'te kayak yaparken kafasını kayaya çarptı. Başındaki yaralanmadan ötürü komaya girdi, duruu kritikti. Tedavisi yıllardır sürüyor. Konuşamıyor ve yürüyemiyor. 45 kilonun altına düştü.
Cenevre yakınlarındaki villasında tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıkarılıyor.

Ayhan Işık
13 Haziran 1979 sabaha karşı Selimpaşa Kıyıkent'teki yazlık evinde şiddetli baş ağrısı ve kusma ile uyandı. Doktor olan bir akrabasının da yazlığa uğraması ve durumunun iyi olmadığını fark etmesi ilekliniğe yatırıldı.

Klinikte anevrizma rüptürü sonucu beyin kanaması tanısı koyuldu. Üç günlük koma sürecinin sonunda kurtulamadı ve 16 Haziran 1979'da yaşama veda eder. Mezarı Zincirlikuyu Mezarlığı 'ndadır.

Rigobert Song
Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Kamerunlu eski futbolcu Rigobert Song'un beyin kanaması sonucu felç geçirdiği ve hastanede yoğun bakıma alındığı kaydedilmişti. Uzun süre tedavi gördü.

Yılmaz Zafer
İlki 1994 Nisan ayında olmak üzere iki kalp krizi geçirerek uzun süre bakıma muhtaç şekilde yaşayan sanatçı, bu nedenle geçirdiği beyin kanaması sonucu 1995'te yaşamını yitirdi.

Orhan Veli Kanık
Ankara'da belediyenin kazdığı bir çukura düştü ve başından hafifçe yaralandı. İki gün sonra İstanbul'a döndü. 14 Kasım günü bir arkadaşının evinde öğle yemeği yerken fenalık geçiren şair hastaneye kaldırıldı. Beyinde damar çatlaması yüzünden başlayan rahatsızlığın sebebi doktor tarafından anlaşılamadı ve Kanık'a alkol zehirlenmesi teşhisiyle tedavi uygulandı, ancak beyin kanaması geçirdiği sonradan anlaşıldı. Aynı akşam sekizde komaya giren şair gece 23.20'de komadan çıkamayarak Cerrahpaşa Hastanesi'nde hayata veda etti.

Yaser Arafat
Filistin Kurtuluş Örgütü'nün lideri 11 Kasım 2004 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybetti.


Kamil Sönmez
Diyaliz için hastaneye giden Kamil Sönmez, kolunda bir uyuşma hissedince tomografi çekildi. Tomogrofide sanatçının beyin kanaması geçirdiği anlaşılmıştı.

Karadeniz müziğinde önemli bir yere sahip olan Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez, 65 yaşında beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi.

Sırrı Elitaş
Film çekimleri için gittiği Zonguldak'ta beyin kanaması geçirdi, hastaneye kaldırıldı.Sinema oyuncusu Elitaş, tedavi gördüğü hastanede 8 Ekim 2015 gecesi saat 00.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Coşkun Erdem
İsviçre’de sahnede beyin kanaması geçirdi, stanbul’a getirilen usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem, ertesi sabah hayatını kaybetti.(11 aralık 2016 )

Gül Yalaz
7 Mayıs 2013'de geçirdiği beyin kanaması sonucu 74 yaşında hayata veda eden sanatçı Ayazağa'da defnedildi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: