Gökçe Bahadır'ın 'Matilda' uğuru

Oyuncu Gökçe Bahadır, son olarak Salih Bademci ile başrolü paylaştığı 'Kulüp’ adlı internet dizisinde ‘Matilda’ karakterini canlandırdı. Rolüyle büyük övgü alan ve popülaritesi artan Bahadır’a firmalardan teklif yağmaya başladı.

Gökçe Bahadır'ın 'Matilda' uğuru

Şimdilerde Fox ekranlarında yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde 'Azra' rolüyle izleyici karşısına çıkan Gökçe Bahadır, 'Kulüp’ dizisinde oynadığı 'Matilda' karakteriyle büyük beğeni topladı. Bu sayede popülaritesi artan oyuncuya firmalardan teklif yağmaya başladı.

Posta'nın haberine göre; Gökçe Bahadır, 2022 için bir mücevher markasıyla bir yıllık anlaşma yaptı. Ünlü oyuncu anlaşmayla beraber önceki gün 1 milyon TL’ye imza atmış oldu. İlk reklam filminin çekimleri önümüzdeki hafta gerçekleşecek.

'ÇOK MUTLUYUM'
Öte yandan Bahadır, geçtiğimiz haftalarda yeni projesi 'Kulüp' hakkında konuşmuştu. Bahadır, "Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Hem sokakta, hem de sosyal medyada çok güzel tepkilerle karşılaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı. (Kaynak: posta.com.tr)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: