Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci barıştı! "Nerede kalmıştık!"

Geçtiğimiz yıl boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci yeniden bir araya geldi. Bir süre önce bir partide samimi şekilde yakalanan eski karı-koca barıştıklarını sosyal medyadan duyurdu. Çıra, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ciğerci ile fotoğrafını paylaşarak, "Nerede kalmıştık" dedi.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci barıştı!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci 2021 yılında boşanma kararı alarak herkesi şaşırtmıştı. İkili, işlerini de ayırmaya karar vermiş ancak daha sonra birlikte bir mekanda yakalanmıştı.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci barıştı!

Sık sık bir araya gelen ikili kafalardaki soru işaretlerini giderdi. Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile barıştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci barıştı!

Çıra, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu yazdı; "Nerede kalmıştık… Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... "

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci barıştı!

"Seninle bizi Allah’tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara… Beni kırmayıp bana güvendiğin, bize bir şans daha verdiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi... "

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci barıştı!

"Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi... Seni çok seviyorum tek sevdiğim.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: