Gökhan Töre ve Esra Bilgiç nişanlandı

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere'nin West Ham United takımına kiraladığı Gökhan Töre, oyuncu aşkı Esra Bilgiç ile nişanlandı.

Gökhan Töre ve Esra Bilgiç nişanlandı

Beşiktaş'tan İngiltere'nin West Ham United takımına transfer olan Gökhan Töre ile oyuncu aşkı Esra Bilgiç, evliliğe doğru emin adımlarla ilerliyor. Ünlü çiftin arasındaki mesafeler beklenenin aksine aşklarını daha da güçlendirdi ve ikili, evlilik yolunda ilk adımı attı.

24 yaşındaki Gökhan Töre, sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı. Geçtiğimiz aylarda aile arasında nişanlanan ikilinin bu mutlu haberi, yine 24 yaşındaki Esra Bilgiç'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Esra Bilgiç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda çiçekli bir fotoğrafın yanına Gökhan Töre'ye kalp işareti gönderdi. Paylaştığı fotoğraflarda sağ yüzük parmağındaki alyansı gözden kaçmayan Esra Bilgiç, nişanlandığını şimdilik herkesten sır gibi saklıyor.

Güzel oyuncunun bu kararında rol aldığı 'Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ'ın oyuncularına özel hayatlarıyla gündeme gelmemeleri konusunda yaptığı uyarının etkili olduğu konuşuluyor.

Bu arada Türk örf ve adetlerine uygun olarak bir kız isteme ve nişan merasimi yapan Esra Bilgiç ile Gökhan Töre, düğün için ise 2017'nin yazında karar kıldı. Düğün İstanbul'da olacak.



Kaynak:hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: