Gonca Vuslateri: Bana güneş yasak, tenim gölgeli bu mevsim

Ayağına kaynar su dökülen Gonca Vuslateri, tedavisi sonrası sağlığına kavuştu. Oyuncu Instagram'dan yaptığı açıklamayla güneşe çıkmasının yasak olduğunu söyledi.

Gonca Vuslateri: Bana güneş yasak, tenim gölgeli bu mevsim

Gonca Vuslateri, corona virüse yakalandığı dönem talihsiz bir kaza daha geçirerek ayağına kaynar su dökmüştü. Ayağı yanan oyuncu büyük zorluk çekmiş ve corona tedavisinin yanında yanık için de ayrı bir tedavi görmüştü.

Uzun bir tedavinin ardından sağlığına kavuşan Gonca Vuslateri, zor günleri geride bıraktı. Ancak ünlü oyuncu geçirdiği yanık tedavisinin ardından güneşe çıkmasının doktoru tarafından yasaklandığını söyledi.

Instagram'dan bir paylaşım yapan Vuslateri, balkonda otururken verdiği pozun altına şöyle yazdı:

"Bana güneş yasak, tenim gölgeli bu mevsim. Kalbim de mütemadiyen bu yolda gidecek. Çünkü yalnızlıkta bir kıyaklık var. Güzel hatırladım. Tolstoy'un ölmeden önceki son konuşması. İnsanlar acıyla büyür. Yaşam, bedende değil ruhtadır. Ölüm yalnızca bedenden kurtuluştur. Zihninizde neyin bedensel olmadığını ayıklayın. Gelecek için endişe etmeyin,çünkü gelecek diye bir şey yoktur.Sadece şimdi vardır.Onun için yaşayın. İyi gecceler dostlar. Farkındalıkla"

Gonca Vuslateri: Bana güneş yasak, tenim gölgeli bu mevsim

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: