Gonca Vuslateri çok mutlu!

"Düğüm Salonu" filminde rol alan Gonca Vuslateri, "Böyle güzel bir ekiple böyle güzel bir projede yer aldığım için çok mutluyum" açıklamasında bulundu.

Gonca Vuslateri çok mutlu!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yılın en olaylı düğünü “DÜĞÜM SALONU”gerçekleşen özel gösterimiyle, ilk seyriciyle buluşmasını gerçekleştirdi. Alkışlar ve tezahüratlarla salona giren film ekibi, sonuna kadar kahkahalarla izlenen filmin finalinde uzun uzun tebrikleri kabul etti. İzmir Marşı’yla final yaparak alkışları toplayan “Düğüm Salonu”, adeta İzmir’in Buca semtinde çekilmesinin hakkını verdi. Gösterimin sonunda basının karşısına geçen filmin oyuncularından Gonca Vuslateri, “Çok zor tutuyorum kendimi. Böyle güzel bir ekiple böyle güzel bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Şahin eline sağlık. Hakan Hoca’yla da çalışmak çok içimde kalmıştı. Ayşenil Şamlıoğlu zaten beni mezun eden hocam. O beğendiyse bu film olmuştur” cümlelerini kurdu. Gonca Vuslateri filmde yerinde duramayan bir gelini canlandırıyor.

İlk uzun metraj sinema filmi senaryosuna imza atan Şahin Irmak: “Bizim içimiz çok ferah herkesin de beğeneceğini umuyoruz. Çok kalabalık bir ekibiz, herkes de elinden gelenin en iyisini yaptı. İzmir’de çekmiş olmanın verdiği ayrı bir tat vardı filmde. Bugün aramıza katılamayan isimler vardı. Emre Karayel bugün oyunu vardı Ankara’da, Nilgün Belgün de başka bir işi için Londra’daydı dolayısıyla katılamadılar” dedi.

İrem Sak: “Burada ne desem boş gerçekten çok mutluyum. Kulaktan kulaktağa seyircinin birbirine tavsiye edeceği bir film oldu” dedi.

“6 NİKAH ŞAHİTLİĞİM VAR”

Filmde düğüne davetli olarak giden Hayko Cepkin, “Gerçek hayatta da düğünlere çok davet edilir misiniz?” sorusuna: “6 tane nikah şahitliğim var. Bir kısmı boşandı. Beni düğünlerine davet ediyorlar çalmam için, tamam çocuklar beni sevebilir ama ebeveyn konusunda sıkıntı yaratabilir diye kabul etmiyorum” dediği espirili cevabıyla herkesi güldürdü.

Özel gösterimden kareler...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: