'Gönül Dağı'nın şakacı romantiği!

TRT1 ekranlarına geldiği ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan Gönül Dağı, Anadolu insanının samimiyetini, sıcaklığını yansıtan güçlü hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her hafta izleyicilerden tam not alıyor. Dizide hayallerini gerçekleştirmek için uçak yapmaya çalışan ve bu uğurda engellerle savaşarak binlerce gence örnek olan kuzenler de büyük beğeni topluyor.

'Gönül Dağı'nın şakacı romantiği!

İzleyiciler, tüm imkansızlıklara rağmen yaratıcılıklarını sergilemekten çekinmeyen altın kalpli bu gençleri her hafta severek izliyor. Karakterleri farklı olsa da umutları, hayalleri aynı olan, iyi niyetleri ve samimiyetleriyle göz dolduran bu gençlerin en romantik şakacısı ise Ağıtçı Hüseyin’in (Erdal Cindoruk) oğlu Ramazan...

BELEDİYE BAŞKANININ KIZINA AŞIK!

Belediye başkanının kızı Asuman’a aşık olan, müziği, hayvanları ve amcaoğullarını hayattaki her şeyden çok seven Ramazan, yaptığı şakalar ve kimi zaman güldüren kimi zaman da düşündüren sözleri ve davranışlarıyla takdir topluyor.

“SEYİRCİ İZLERKEN KENDİNDEN BİRŞEYLER BULUYOR”

Dizide Ramazan karakterini başarıyla canlandıran Cihat Süvarioğlu, samimi ve sıcak bir Anadolu hikayesi olan Gönül Dağı’nda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Seyirci izlerken kendinden birşeyler buluyor. Arkadaşı, akrabası, komşusunu izliyormuş gibi hissediyor... Bu da her geçen gün dizimizin başarısını artırıyor” dedi.

Ramazan’ın, şakacı, romantik ve inatçı bir genç olduğunu belirten Süvarioğlu canlandırdığı karakteri şöyle anlatıyor: “Onun olduğu yerde yüzler hep gülüyor. Ramazan’ın en çok sevdiğim özelliği ise hayattan hiçbir zaman vazgeçmemesi... Hep bir umudu var. Duvarı yok mesela, o an nasıl hissediyorsa öyle konuşuyor, yaşıyor. Düşünmeden olduğu gibi...”


'Gönül Dağı'nın şakacı romantiği!

“RAMAZAN ÇOK GÜZEL SEVİYOR AMA ÇOK KIRILGAN”

Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nın gönlü kırık Ramazanı’nın yüzünün aşkta gülüp gülmeyeceği yolundaki soruya ise şu karşılığı veriyor:

“Ramazan çok güzel seviyor bence. Ama çok kırılgan. Tamamen her şeyi de kesip atabilecek bir potansiyeli var. Sanatı, hayvanları, insanları seven güzel bir insan Ramazan... Aşkta yüzü gülecek mi? Şu an bilmiyoruz, önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz...”

“PANDEMİ BİTTİĞİNDE TEKRAR BOKSA BAŞLAYACAĞIM”

Eskişehir Sivrihisar’da soğuk hava şartlarında devam eden dizi çekimlerinde zorluk çekmediğini ifade eden Süvarioğlu, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Çocukluğum Kayseri’de geçti. Orası da aynen Eskişehir gibi çok soğuktu. Ben alışkınım bu soğuklara... Dizi dışındaki zamanlarda dil konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ayrıca spor yapıyorum. Bir dönem boks yapıyordum, bu pandemi süreci biterse tekrar başlamayı düşünüyorum…”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nda başrolleri Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

Gönül Dağı’nın 7. Bölümü, 5 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: