Gönül Dağı’nın yeni aşıklarını seyirci çok sevdi…

TRT 1 ekranlarına geldiği ilk bölümden bu yana ilgi odağı olan ve ikinci sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın yeni aşıkları, büyük ilgi görüyor. Dizinin sevilen karakterlerinden “Kellerin Rıfat” olarak da anılan Çaycı Rıfat (Hüseyin Sevimli)mahalleden komşuları, gözleri görmeyen Meryem’e (Sevilay Gültekin) aşık oldu…

Gönül Dağı’nın yeni aşıklarını seyirci çok sevdi…

MERYEM, HAYATA KÜSEN KELLERİN RIFAT’IN PARLAYAN GÜNEŞİ OLDU…

Daha önce ilgi duyduğu kızlarla ilgili hayal kırıklığı yaşayan, annesinin eleştirileriyle kendine güveni sarsılan ve iyice bunalan Kellerin Rıfat, tam hayata küsmüşken Meryem onun umut ışığı, parlayan güneşi olur.

Meryem’i ilk gördüğü anda ona yıldırım aşkıyla tutulur. Gece-gündüz genç kızı düşünen, onun gözlerinin görmediğini anladığında sevgisi daha da çok artan Çaycı Rıfat, asabi annesine hayatının aşkını nasıl tanıştıracak?

Zaman içerisinde Rıfat’a karşı sevgisi artan ve ona güvenmeye başlayan Meryem, bu aşkta umduğunu bulabilecek mi?

“Hiçbir aşk imkansız değildir” tezinin en güzel örneklerinden “Meryem ve Kellerin Rıfat aşkı”, mutlu sona ulaşabilecek mi? Gönül Dağı’nın önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerinde izleyeceğiz.

Gönül Dağı’nın sevilen yeni aşıklarından Meryem’i sanat dünyasının genç yeteneklerinden Sevilay Gültekin, dizinin en ilginç karakterlerinden, Meryem’in büyük aşkı Kellerin Rıfat’ı ise başarılı oyuncu Hüseyin Sevimli canlandırıyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu ve Sevilay Gültekin rol alıyor.

Gönül Dağı’nın 6 Kasım Cumartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak 39. Bölümünün tanıtımı

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: