Gülben Ergen, Hopa'da okul açtı!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’nin 81 ilinde anaokulu açma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunan dernek, 32. anaokulunu Artvin’in Hopa ilçesinde açtı.

Gülben Ergen, Hopa'da okul açtı!

29 Mart’ta yapılan törenle hizmete açılan Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığına bağışlandı. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çocukların okul öncesi eğitimlerine katkı bulunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 32. anaokulunu Artvin’in Hopa ilçesinde açtı. 29 Mart’ta yapılan açılış törenine Artvin Valisi Kemal Cirit, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolü katıldı.


Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Hopa’da yapılan anaokulunun açılışı törenine Hopalı aileler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Açılış töreni, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Törende bir konuşma yapan Gülben Ergen şunları söyledi:

“Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyulan bölgelerine anaokulları açmaya devam ediyoruz. 32. anaokulumuzu Hopa’da açtığımız ve bugün sizlerle bir arada olduğum çok mutluyum. Hopa’dan sonra da eğitim yolculuğumuza devam edeceğiz. 81 ilde anaokulları açmak ve çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Hopa’nın akıllı, duyarlı ve çalışkan anneleri bizi burada çok iyi karşıladı. Okulumuzu her zaman olduğu gibi annelere emanet ediyorum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: