Güldür Güldür'ün oyuncusu Onur Atilla 30. yaşını kutladı!

Show TV'nin reyting rekortmeni programı 'Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusu Onur Atilla 30. yaş gününü Bebek'te bir mekanda kutladı.

Güldür Güldür'ün oyuncusu Onur Atilla 30. yaşını kutladı!

Onur Atilla'nın sürpriz doğum günü partisine arkadaşlarının yanı sıra oyuncu arkadaşı Doğa Rutkay' eşlik etti. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rutkay, "Onur'u çok seviyorum. Yeni yaşını kutladık bugün. Allah herkese onun gibi iş partneri nasip etsin. Onur ile hayat çok güzel. o yüzden bu gece burada olmak istedik'' dedi.

"Geç buldum kaybetmem"

Geçtiğimiz günlerde Avrupa turnesine çıkan Rutkay turne ile ilgili ''Memleketimi çok özledim Avrupa güzel bir yer, çok medeni ve özgür bir yer oradaki hayranlarımızın yanına gittik ve çok güzeldi'' dedi. Geçtiğimiz aylarda Kerimcan Kamal ile dünya evine giren Doğa Rutkay çıkışta eşinin elini sıkıca tutması gazetecilerin dikkatinden kaçmazken Doğa Rutkay ''Vallahi elini sıkı sıkı tutuyorum. Geç bulmuşum kaybetmem'' diyerek attığı kahkahaları ile Bebek sokaklarını inletti.

"Herkes sağ olsun"

Mekandan gece yarısı çıkan Onur Atilla gece ile ilgili ''Bugün 30. yaşımı kutladık. Sağ olsun dostlarım, ailem, arkadaşlarım herkes buradaydı. Sizlerde bu gecede beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim '' dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: