Güllerin Savaşı kavga yüzünden mi sona erdi?

Bu hafta yayınlanacak bölümüyle ekranlara veda edecek Güllerin Savaşı dizisinin konservatuvar mezunu Damla Sönmez ile alaylı Barış Kılıç'ın kavgası yüzünden bitirildiği iddiasına, yapım şirketinden açıklama geldi.

Güllerin Savaşı kavga yüzünden mi sona erdi?

Bugün medyada çıkan bir haberde 'Güllerin Savaşı'nda başrolleri paylaşan konservatuvar mezunu Damla Sönmez ile alaylı oyuncu Barış Kılıç ile anlaşamadığı iddia edilmişti. Haberin detayında, kaprisleri ve tavırları ile Barış Kılıç'ı bezdiren Sönmez'in set ekibini de zorladığı ve her fırsatta ödüllü ve konservatuvar mezunu olduğunu dile getiren Sönmez'in bu tavırlarının sonucu olarak dizinin yapımcı tarafından bitirildiğine yer verilmişti.

Güllerin Savaşı kavga yüzünden mi sona erdi?


Bu iddiaların geniş yankı uyandırmasının ardından yapımcı şirket Medyapım'dan bir açıklama geldi;

"Bugün, çeşitli yayın organlarında, Güllerin Savaşı dizisinin bitme sebebinin dizinin oyuncuları Damla Sönmez ve Barış Kılıç arasında yaşanan bir gerginlik olduğu iddiaları yer almaktadır. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi için yapım şirketi olarak bir açıklama yapma gereği duyduk: Bu iddiaların gerçekle bir ilgisi yoktur. Güllerin Savaşı dizisinin 68. Bölümde final yapması sezon başında alınmış bir karardır. Bizim açımızdan Güllerin Savaşı, oyuncuların ve başta yönetmen olmak üzere sette çalışanların başarılı ve uyumlu çalışmalarıyla hatırlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz… "


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: