Gülşah Saraçoğlu doğallığa karşı! "Yüz nakli yaptırdım!"

Eski sevgilisi Gökhan Göz’ün canlı yayınında küfürler yağdırarak gündem olan modacı Gülşah Saraçoğlu, katıldığı YouTube programında yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Saraçoğlu, "Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle ‘yüz nakli yaptırdım’ diyebilirim" dedi.

Gülşah Saraçoğlu doğallığa karşı!

Modacı Gülşah Saraçoğlu, “Bize Kaldı” adlı YouTube programına konuk oldu. Ünlü modacı programda yaptırdığı estetiklerden bahsetti.

Gülşah Saraçoğlu doğallığa karşı!

En çok çalışmayı sevdiği sanatçılardan bahseden Saraçoğlu; "Ajda Pekkan'la çalışmak her modacının hayali. En çok onunla çalışmayı seviyorum. Mesela Bülent Hanım'la çalışmak da şölene döner" dedi.

Gülşah Saraçoğlu doğallığa karşı!

"YÜZ NAKLİ YAPTIRDIM" Estetiklerinden bahseden ünlü modacı, "Göz altlarıma yeni dolgu yaptırdım. Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle ‘yüz nakli yaptırdım’ diyebilirim" açıklamasında bulundu.

Gülşah Saraçoğlu doğallığa karşı!

"DOĞAL OLAN HİÇBİR ŞEYİ SEVMEM" "Botokslarım var. Kaz ayaklarına müdahale, dudak dolgusu bir tık elmacık kemiğinde botoks var. Göğüslerimi 18 Eylül’de yeni yaptırdım iki ay önce..." diyen Saraçoğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı; "Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem. Bunu söyleyebilecek kadar da doğal bir kadınım."

Gülşah Saraçoğlu doğallığa karşı!

Saraçoğlu, "Düşünsene şahane bir anneyim, şahane bir mutfağım var, becerikli kadınım. Ben erkek olsam benim gibi bir kadınla beraber olurum ama bu kadın erkeğin kimyasını bozar" dedi. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: