Gülşen: "Ne tepkisi? Ben sadece konser veriyorum"

Son olarak single pozları ve sahne şovuyla sosyal medyada gündem olan Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi sorulunca "Ne tepkisi? Ben sadece konser veriyorum" yanıtını verdi.

Gülşen:

Son dönemin tartışılan ismi Gülşen, geçtiğimiz akşam bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü isim, muhabirlerin “Pozlarınız ve verdiğiniz son konserde arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt verdi.

Gülşen:

45 yaşındaki Gülşen, konuyla ilgili; "Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil bu olayları çok konuşanlara sorun” ifadelerini kullandı.

Gülşen:

Şarkıcı, “Eşiniz Ozan Bey’in herhangi bir tepkisi oldu mu peki?” sorusu üzerine de şöyle dedi:

Gülşen:

“Ne tepkisi? Dediğim gibi ben sadece konser veriyorum ve böyle de devam edecek bu.”

Gülşen:

'BOŞANMA' İDDİASI Azur Benan adında bir erkek çocukları olan çiftin geçtiğimiz günelrde boşanacağı iddia edilmişti. Ancak Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, "Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir. " ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

Gülşen:

Çolakoğlu'nun ayrılık kararı almasının sebebinin Gülşen'in kıyafetleri olduğu konuşulsa da, ünlü müzisyen daha önce bu konuyla ilgili eşine destek vermişti.

Gülşen:

Çolakoğlu, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." ifadelerine yer vermişti.

Gülşen:

Gülşen:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: