Gülşen iklim krizine dikkat çekti: "Bunun için karşınızdayım"

Alaçatı'da konser veren Gülşen şarkı aralarında dinleyicilerle dertleşti. İklim krizine değinen şarkıcı, "Müzik her zamanki gibi en iyi sığınağımız en vazgeçilmez birleştirici gücümüz. Ben de bunun için burada karşınızdayım" dedi.

Gülşen iklim krizine dikkat çekti:

Geçtiğimiz akşam Alaçatı’da unutulmaz bir konser veren Gülşen, hayranlarının yoğun ilgisiyle izdihama yol açtı. 2,5 saat boyunca performans sergileyen başarılı sanatçı dünden bugüne yazmış olduğu tüm hit şarkıları seyircisiyle bir ağızdan söyledi.

Gülşen iklim krizine dikkat çekti:

Şarkı aralarında seyircisiyle bir çok şey hakkında sohbet eden sanatçının dikkat çektiği en önemli konularda biri de iklim krizi oldu.

Gülşen iklim krizine dikkat çekti:

Gülşen şöyle konuştu: "Dünya malesef yaşanması çok zor bir yer haline geldi. Savaşlar, salgınlar, yangınlar, seller. Tüm bu felaketleri ve acıları görmezden gelmek mümkün değil.

Gülşen iklim krizine dikkat çekti:

Kendimizi iyi hissetmek istiyoruz elbet, derdi kederi unutmak istiyoruz. Müzik her zamanki gibi en iyi sığınağımız en vazgeçilmez birleştirici gücümüz. Ben de bunun için burada karşınızdayım. Ama her ne kadar bugün bir araya geliş nedenimiz eğlenmek olsa da bazı can sıkıcı gerçekleri paylaşabilmenin de çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Gülşen iklim krizine dikkat çekti:

Malesef geleceğimiz için çok endişeliyim. Tüm dünyanın en büyük sorunu korona değil, iklim krizi ve kıtlık alarmı. Lütfen gerçek evimiz olan doğamıza, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım, bize bahşedilen bu hediyeyi korumak için olsun tüm çabamız."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: