Günahkar dizisinden ilk görüntüler...

Sezonun en farklı işi Günahkar yakında izleyicileriyle buluşacak. Günahkar’ın başrollerinde genç kızların sevgilisi Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor. Günahkar’ın yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Senaryosunu Makbule Kosif, Nalan Merter Savaş, Gülsev Karagöz ve Özer Zafer Çetinel in yazdığı diziyi Berat Özdoğan yönetiyor.

Günahkar dizisinden ilk görüntüler...

İntikamı için sıra dışı bir kahramana dönüşen bir doktoru canlandıracak olan Seçkin Özdemir uzun bir süre hastanelerde doktorlarla ve hastalarla zaman geçirdi. Özdemir, hasta ve doktorların davranışlarını izledi.
Çekimleri devam eden dizinin özellikle stylingi dikkat çekiyor. Oyuncuların kıyafetleri ve stylingi usta stilistler Hafize ve Seda Çeliktürk’e emanet.

Genel hikaye…
Ali Yusuf ve Aslıhan aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla "seçkin" ve tabi ki "zengin" olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece onların hayatını altüst ederek değişiyor her şey!
Ve masum bir adam yaşadığı ihanetin büyüklüğü ile giderek bir canavara dönüşüyor. Canavarların en korkuncuna: adil bir canavara!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: