Guy Ritchie ve Jason Statham'dan "İntikam Vakti" geliyor

Aksiyon sinemasının iki büyük ismi; yönetmen Guy Ritchie ve oyuncu Jason Statham güçlerini bu kez ‘İntikam Vakti’ için birleştirdi! Uzun bir aradan sonra birlikte çalışan ikilinin nefesleri kesecek bu yeni filmi, 26 Kasım’da Türkiye’de vizyona giriyor.

Guy Ritchie ve Jason Statham'dan

AKSİYONUN USTALARI BULUŞTU

‘Hızlı ve Öfkeli’ serisi, ‘Tetikçi’, ‘Cehennem Melekleri’ ve ‘Taşıyıcı’ gibi aksiyon klasikleri ile tanınan İngiliz aktör Jason Statham’ın oğlunun intikamının peşine düşen gizemli H karakterini canlandırdığı ‘İntikam Vakti’ (Wrath of Man), Josh Hartnett, Scott Eastwood ve Holt McCallany gibi usta oyuncuları da kadrosunda barındırıyor.

Guy Ritchie ve Jason Statham'dan

GİZEMLİ BİR İNTİKAM PLANI



Bir an olsun düşmeyen temposu ile sinema salonlarında aksiyon fırtınası yaratacak filmin hikayesi şöyle: Varlıklı ve güçlü bir adam olan H, her hafta milyonlarca dolarlık taşıma işi yapan bir zırhlı araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak işe girer. Olağanüstü yetenekleriyle tüm soygun girişimlerini neredeyse tek başına engelleyen H’in bu işte neden çalıştığını kimse anlayamaz. H’in aklında ise tek bir şey vardır: Oğlunun ölümüne sebep olan adamlardan intikamını almak.

Guy Ritchie ve Jason Statham'dan

‘İntikam Vakti’ 26 Kasım’da sinemalarda.

Guy Ritchie ve Jason Statham'dan

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: