Hadise ağladı, Acun çekimleri iptal etmek istedi!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Seda Sayan, Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ün jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye programına Hadise'nin gözyaşları damga vurdu.

Hadise ağladı, Acun çekimleri iptal etmek istedi!

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programına geçtiğimiz gün Hadise'nin gözyaşları damga vurdu. Ünlü şarkıcı, bir yarışmacının performansı sonrasında ailesi ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamayan Hadise'ye üzülen Acun Ilıcalı, istediği takdirde çekimleri iptal edeceğini söyledi. "Özelimin bazı detaylarını paylaşmayı severim. Şimdi abiyi görünce benim de bir erkek kardeşim var. 15 dakika önce doğuma girdiler. Hala oluyorum onun heyecanını sizlerle paylaşmak istedim. Çok duygusalım ve orada olmak isterdim. Yarın da çekim olduğu için gidemiyorum ama birazdan resim gelir ve ben çok mutlu olurum." diyen Hadise'den sonra konuşan Acun Ilıcalı, "Sen çekimi iptal edin diyorsan ben çekimi iptal ederim. Bizim için senin mutluluğun daha önemli" dedi.

Acun Ilıcalı'ya teşekkür ettikten sonra yeniden konuşan güzel şarkıcı Hadise, "Her aile zor süreçten geçer. Biz de aile olarak zor bir süreçten geçtik ve ben göz önünde olduğum için çok konuşuldum çok yazıldım. O yüzden sosyal medya hesabından bir açıklama yaptım. Bu bebeğin ailemize çok iyi geleceğini düşündüğüm için çok mutluyum. Adını da açıklamak istiyorum. Bebeğimizin adı Melik Hamza" dedi ve sözlerini sonlandırdı. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk de Hadise'ye sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Ajda Pekkan geliyor

O Ses Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak olan bölümüne Ajda Pekkan konuk olacak ve ekran başındakileri coşuracak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: