Hadise servetine servet kattı

Hadise, 5 sezondur yaptığı jüri üyeliğiinden kazandığı parayla ve dönem dönem oynadığı reklam filmlerinden aldığı ücretlerle servetine servet katıyor.

Hadise servetine servet kattı

Gurbetçi bir pop yıldız adayı olarak hayatımıza giren Hadise, şöhret basamaklarını adım adım tırmandı. Belçika'da doğup büyüyen şarkıcı, 2005 yılında çıkardığı albümündeki "Stir Me Up" şarkısıyla Türkiye'de büyük ses getirdi. Belçika'da başlayan müzik kariyerini Türkiye'de devam ettirme kararı alan 2008'de bir albüm daha çıkardı. Albümün çıkış parçası "Deli Oğlan" ile Türk pop dünyasında yer edinmeye başlayan Hadise, 2009'da "Düm Tek Tek" ile Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil ederek 4'üncülük ile yurda döndü.

Hadise servetine servet kattı


Artık bir pop yıldızı olan Hadise'nin asıl dönüm noktası ise 2011'de başladığı ve 5 yıldır değişmeyen tek jüri üyesi olduğu "O Ses Türkiye" oldu. Sempatik yüzünü gösterdiği program ile şöhretini katlayan şarkıcı, aynı zamanda ünlü markalarla yaptığı reklam anlaşmalarıyla da servetini de katladı.

Hadise servetine servet kattı


Ünlü şarkıcı Hadise, son günlerde bir telekominikasyon firmasının reklamlarında boy göstermeye başladı. Daha önce birçok reklamda rol alan ve bu sayede servetine servet katan ünlü sanatçının yeni reklam filminden 1.5 milyon lira aldığı öğrenildi.

Hadise servetine servet kattı


"O Ses Türkiye"nin 5 sezondur değişmeyen tek jüri üyesi olan Hadise, istikrarlı duruşuyla rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Ünlü popçu sadece reklamcıların değil, dizi ve film yapımcılarının da gözdesi. Geçtiğimiz sezon art arda astronomik teklifler alan Hadise, en büyük hayalinin bir sinema filminde rol almak olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Ünlü bir tekstil firmasına tasarımlar yaparak moda dünyasına adım atan Hadise, şimde de yaz koleksiyonu için çalışmalara başladı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: