'Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün tarihi belli oldu' iddiası!

İş insanı Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise, aileye de girdi. Sevgilisinin kardeşi Tuğba’nın düğününde aile fotoğrafında yer alan ünlü popçunun, düğün için kolları sıvadığı konuşuluyor. Son olarak ünlü çift, düğün için belirledikleri tarih ile adlarından söz ettirmeyi başardı. İşte deyaylar...

'Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün tarihi belli oldu' iddiası!

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi dün akşam izleyiciyi ekran başına kitledi. 9. bölümün bitimiyle 10. bölümün ilk sahnesi yayınlandı. İdris Baba'yla Yamaç'ın Vartolu hakkında konuşmasını izlerken akıllara tek bir soru geldi. Vartolu'nun kim olduğu açığa çıkacak mı?

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Erkan Kolçakköstendil, Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın paylaştığı Çukur dizisinde Yamaç Vartolu ile ilgili yaptığı araştırmayı babasıyla paylaşıyor. İdris Baba'nın "Babası belli mi?" sorusu ise akıllara acaba İdris Baba şüphelenecek mi diye düşündürdü. Artık Vartolu'nun Vartolu olmadığını anlayan Yamaç nasıl bir yol izleyecek? Vartolu'nun babasız ve annesiz kalmasının yükümlüsü Yamaç'ın annesi olabilir mi? Sadece ilk sahneden bir çok soru uyandıran Çukur'un 10. bölümü merakla bekleniyor.



Çukur 9. bölümüyle büyük bir heyecan yaşattı. Yeni bölümünde Serdar, İdris’i de alarak hızla kumarhaneden uzaklaştı. Serdar yaptığı planla Sena’yı da Selim’in elinden aldı.

Selim’i yanında bulamayan Yamaç garip davranışlarıyla Selim’i şaşırtırken, bir yandan da Aliço’nun yardımıyla Serdar’ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kurtuldu.

Fakat Celasun, o sırada habersizce onu izleyen Karaca’nın yaralanmasına neden oldu. Beyefendi’nin Baykal, Avukat Nazım’ın ise Baykal’ın oğlu çıkmasıyla ekran başındakiler şok üstüne şok yaşadı. İdris ve Sena'ya zarar vermeye çalışan Serdar'a bu hareketinin bedelini ödetmekte kararlı olan Yamaç’ın, Serdar’ın ailesini rehin alarak planını uygulamaya koyduğu anlar nefes kesti. Yaşadıkları kaçırılma olayı, Sultan ve Sena arasındaki buzları eritti.

İdris ve Sena'nın kaçırıldığını öğrenen Sultan, evdekilere Serdar'dan değil Vartolu'dan korktuğunu söylüyor. Sultan'ın Vartolu geçmişine yön veren kişi olabilir mi?

Vartolu’nun annesinin mezarına gittiği ve onunla dertleştiği sahneler izleyenlerin yüreğini sızlattı. Babasını ve Sena’yı kurtaran fakat Serdar’a karşı öfkesi dinmeyen Yamaç’la Serdar yeniden karşı karşıya geldi. Yamaç’ı gizlice takip eden Sena’nın da bu aksiyon yüklü yüzleşmede yer almasıyla işler iyice karıştı.

Serdar’ın düşürdüğü silahı eline alan Sena, Yamaç’ı engellemek için çabalarken bir anda duyulan silah sesi izleyicilerde soru işareti yarattı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: