Hakan Çalhanoğlu'ndan ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt!

Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönen Hakan Çalhanoğlu ile eşi Sinem Çalhanoğlu'nun yeniden boşanacağı iddia edilmişti. Hakan Çalhanoğlu, boşanma iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt!

Mayıs 2017'de çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile nikah masasına oturan Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz yıl 3 aylık hamile olan eşinden boşanma kararı almıştı. Çalhanoğlu, ''Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için boşanacağım" demiş, daha sonra davasını geri çekmişti. Böylece çift, evliliklerine yeniden bir şans vermişti.

'İkinci kez mi boşanma kararı aldılar?' sorularına fotoğraflı yanıt

Geçtiğimiz günlerde Hakan Çalhanoğlu ve DJ Merve Sanay'ın mesajlaşmaları ortaya çıkmış, Çalhanoğlu çiftinin de yeniden boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan ünlü futbolcu, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddialara adeta yanıt verdi. Futbolcu, kızı Liya'yı doğurmaya günler kala eşi Sinem Çalhanoğlu'nun doğum gününü kutladı.

"Dünyanın en harika annesi..."

Hakan Çalhanoğlu, eşiyle birlikte oldukları fotoğraf karelerini, şu romantik sözlerle paylaştı: "Tanıştığım en güçlü ve ilham veren kadınsın. Bizim küçük prensesimize dünyanın en harika annesi olman için sabırsızlanıyorum. Seni çok seviyorum iyi ki doğdun"

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: