Hakan-Sinem Çalhanoğlu yine mi ayrılık kararı aldı?

Geçtiğimiz yıl boşanmaktan son anda vazgeçen Hakan Çalhanoğlu ile eşi Sinem Çalhanoğlu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardı.

Hakan-Sinem Çalhanoğlu yine mi ayrılık kararı aldı?

Mayıs 2017'de çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile Almanya'da dünyaevine giren Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz yıl eşinden boşanma kararı almıştı. Çalhanoğlu bu kararı, ''Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için boşanacağım. Bu evlilikten çocuğum olursa sorumluluklarımı yerine getireceğim. Ama eşim ve ailesi ile iletişim kurmayacağım'' ifadeleriyle duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından Sinem Çalhanoğlu'nun eşini aldattığı düşünülmüş, bunun üzerine Sinem Çalhanoğlu şöyle konuşmuştu: ''Sevgili Hakan; 'Herkesi kirli düşüncelere yönlendirdin. Senin ihanete uğradığını düşünüyorlar. Evet ben hamileyim ama seni hiç aldatmadım.'' Bu gelişmelerden sonra ise Hakan Çalhanoğlu pişmanlık yaşamış, hamile eşi ve ailesinden özür dileyerek evliliğine bir şans daha vermişti.

DJ Merve Sanay'la mesajlaşmaları ortaya çıktı

Çalhanoğlu çiftinin evliliğinde her şey yoluna girdi derken dün, Hakan Çalhanoğlu ve DJ Merve Sanay'ın mesajlaşmaları magazin gündemini sarstı. Instagram hesabının ele geçirildiğini öne süren Sanay'ın, Çalhanoğlu ile samimi konuşmaları dikkatleri üzerine çekmişti.

Hakan-Sinem Çalhanoğlu yine mi ayrılık kararı aldı?

Hakan-Sinem Çalhanoğlu yine mi ayrılık kararı aldı?

Takipten çıktılar

Bu mesajlaşmaların gündeme gelmesinin ardından Çalhanoğlu çifti, bugün sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardı. Bu hareket ise 'Bu kez boşanıyorlar mı?' sorularını beraberinde getirdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: