Hale Caneroğlu, şimdi çocuk büyütüyor!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir dizinin çılgın karakterini canlandırıyordu. Şimdi ise daha sakin bir hayatı ve o hayatın merkezinde de çocuğu var.

Hale Caneroğlu, şimdi çocuk büyütüyor!

Bu yüz büyük olasılıkla size tanıdık geliyor. Belki o çılgın saç rengi ve iddialı makyajı yok artık ama "kimdi bu kadın" diye düşünüyorsunuz.

Ya da onu çoktan tanıdınız bile. Kırmızı saçlarını, çılgın ve iddialı giysileri şu anda gözünüzün önüne geliyor. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu, aradığı aşkı ikinci evliliğinden bulduktan sonra eskisinden farklı bir hayata doğru yelken açtı. Avrupa Yakası dizisinin "havalı ve çılgın" dergi editörü Yaprak'ı canlandıran 42 yaşındaki Caneroğlu, ilk eşi Emre Taşkın'dan boşandıktan sonra bu kez Özgür Fidanoğlu ile nikah masasına oturdu. Evliliğinden bir kız çocuğu sahibi olan Caneroğlu bir süre eşinin işleri gereği yurt dışında yaşadı. Artık Türkiye'ye dönen Hale Caneroğlu, kişisel gelişim koçluğu yapıyor. Eskisi kadar fazla kameralar karşısına çıkmayan Caneroğlu, kızıyla birlikte geçirdiği zamanlarda çektiği pozlarını sosyal medya sayfasında da paylaşıyor. Caneroğlu'nun, takipçilerinden çok sayıda beğeni alan son paylaşımı da yeni hayatını esprili bir şekilde özetliyor.

Caneroğlu'nun "Önceden çok havalıydım! Kırmızı halıda en şık seçilir, trendler bile yaratırdım. Şimdi benim miniğe lazımlık öğretiyorum" notunu yazdığı bu paylaşımı takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: