Halit Ergenç: Kocası olmasaydım da Bergüzar'la rahat çalışırdım

11 yıl sonra eşi Bergüzar Korel ile aynı dizide buluşan Halit Ergenç, birlikte çalışmanın rahatlıklarını anlattı.

Halit Ergenç: Kocası olmasaydım da Bergüzar'la rahat çalışırdım

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi “Vatanım Sensin”, perşembe akşamı seyirciyle buluştu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolü paylaştığı dizi, daha ilk bölümden reyting listesinin zirvesine adını yazdırdı.

YAPIMINI O3 Medya’nın, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin üstlendiği, başrollerini ise Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin paylaştığı “Vatanım Sensin”, yayın hayatına iddialı bir giriş yaptı.

Dizinin geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümü, AB grubunda 7,85 reyting ve 20,29 izlenme payı, 20+ABC1’de de 7,32 reyting ve 18,09 izlenme payı ile gün birincisi oldu. “Vatanım Sensin”, sosyal medyaya da damga vurdu. Twitter’ın trending topic (en çok konuşulan konular) listesinde üst sırada yer aldı.

‘VatanımSensin’ hashtag’i, Türkiye trending topic listesinde 8 saat zirvede kaldı, dünya listesinde de üçüncü sıraya kadar yükseldi.

KOCASI OLMASAM DA ONUNLA RAHAT ÇALIŞIRDIM

Perşembe günü Akmerkez’de görüntülenen Halit Ergenç, yeni dizisinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Daha önce “Binbir Gece” dizisinde de eşi Bergüzar Korel’le başrolü paylaşan Ergenç, “Eşinizle çalışmanın farkı ne?” sorusuna “Bergüzar çok profesyonel bir oyuncu. Tabii ki eş olunca çekimlerde bazı kolaylıklar oluyor. Ancak ben kocası olmasaydım da Bergüzar’la çok rahat çalışırdım” yanıtını verdi. Oyuncu, “Vatanım Sensin”in arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisiyle aynı gün yayınlanacağı hatırlatıldığında ise “Evet. Kıvanç arayıp tebrik etti. Bu piyasa böyle işte, dostluklar ayrı iş ayrı. Allah herkese hak ettiğinin karşılılığını versin” diye konuştu.

KAYNAK: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: