Hande Ataizi halk plajında! Ekonomik tatil...

Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Bodrum'da bir halk plajında objektiflere yansıdı. Kazık fiyatlı lüks beach’lere gitmek yerine halk plajında denize girmeyi seçen Ataizi, para saçan ünlülere adeta ders verdi.

Hande Ataizi halk plajında! Ekonomik tatil...

Geçtiğimiz hafta Bodrum'da oğlu Aslan Leon ve annesi Nermin Çelen ile birlikte Bodrum’da tatil yaparken objektiflere yansıyan Hande Ataizi, Türkbükü'ndeki 1 milyon liralık villasında tatilin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Önceki gün görüntülenen Ataizi'nin, Bodrum'daki kazık fiyatlı mekanlardan çıkmayanların aksine halk plajlarını tercih etmesi dikkat çekti.

Hande Ataizi halk plajında! Ekonomik tatil...

Ekonomik tatil

Takvim'in haberine göre başarılı oyuncu, lahmacunla ayranın 102 liradan servis edildiği Maça Kızı veya şezlong ücretinin 182 lira olduğu Nikki Beach'e gitmek yerine Gölköy Velena Beach Restoran'ı seçti. Burada halk plajında denize giren Hande Ataizi, daha sonra yemek yemek için restoran bölümüne geçti. Ataizi burada da annesi, 5 yaşındaki oğlu, bakıcısı ve bir arkadaşıyla pazı dolması gibi ev yemekleri sipariş etti.

Hande Ataizi halk plajında! Ekonomik tatil...

200 liraya günü kapattı

Oyuncu, beş kişilik yemeğe sadece 200 lira ödeyerek günü kapattı. Bu tercihiyle Türkbükü'ndeki cep yakan mekanların giriş ücreti kadar fiyata ziyafet çekti. Ekonomi yaparak diğer ünlülere ders veren Ataizi, daha önce de "Bindirim değil, indirim zamanı alışveriş yapıyorum" demişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: