Hande Erçel açıkladı: "En yakın zamanda..."

Oyuncu Hande Erçel, ALEM Dergisi’nin bu haftaki sayısı için kamera karşısına geçti. Erçel, önemli açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel açıkladı:

Şu sıralar 'Halka' adlı dizide başrol oynayan Hande Erçel, ALEM Dergisi’nin bu haftaki sayısı için Mikanos’ta objektiflerin karşısına geçti. Samimi açıklamalarda bulunan Erçel, resme merak sardığını söyledi. Setten vakit kaldıkça tablolar yaptığını dile getiren güzel oyuncu, "En yakın zamanda onları tamamlayıp sergilemek istiyorum" dedi.

Aşkın tarifini yaptı!

Öte yandan uzun bir ayrılık döneminin ardından Murat Dalkılıç ile ilişkisine bir şans daha tanıyan Hande Erçel, aşkın tarifini de yaptı. Erçel, "Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hâlâ aynı yerden bakabilmek bence" şeklinde konuştu.

Yeniden takipleşmeye başladılar

Ayrıca Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, ayrıldıkları dönemde Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine yeni bir şans tanıyan ikili, yine de takipleşmeye başlamamıştı. Çift, bu duruma hafta başında bir son verdi ve yeniden birbirlerini takibe aldılar. Bu arada 25 yaşındaki güzel oyuncuyla 35 yaşındaki popçunun, evlilik kararı aldığı konuşuluyor...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: