Hande Erçel ilk kez anlattı! "Anneme donör olacağım!"

Hande Erçel, 2018’in son gününde yeni yıla dair mesajlar verdi. Bir süredir hastalıkla mücadele eden annesiyle yakından ilgilenen oyuncu, 2019’dan öncelikli dileğinin sağlık olduğunu söyledi.

Hande Erçel ilk kez anlattı!

Hande Erçel, 2018 yılını annesinin rahatsızlığı ile ilgilenerek geçirdi. Genç oyuncu, bu sebeple 2019'dan ilk dileğinin herkes için sağlık olduğunu belirtip hayranlarına şöyle seslendi: "2019'da da hayal etmekten vazgeçmeyin..."

Hande Erçel ilk kez anlattı!

Ayrıca Hande Erçel annesinin rahatsızlığı ile ilgili Hürriyet'te şu açıklamaları yaptı:

Hande Erçel ilk kez anlattı!

"Kolay bir yıl olmadı elbette. Öğrendiğinde insanın tüm gerçekliği değişiyor. Hayatın başka bir tarafıyla yüz yüze geliyorsun. Önce sarsıldım tabii, sonradan kanser hastalığıyla mücadele eden kişilerin bloglarını, tweet’lerini, kitaplarını okudum. Hem onlar hem yakınları aynı şeyi soruyor: Neden ben, neden biz? Annem, benim hayatta gördüğüm en güçlü kişi. Herkes gibi benim de annem kahramanım, dokunulmaz, yüce...

Hande Erçel ilk kez anlattı!

Bu yüzden başta kabullenemedim. Anlayamadım. Sindiremedim. Kanserin gerçekliğini, hastaneyle ev arasında mekik dokurken kavradım. Hastalık olmadan sağlığın öneminin anlaşılamadığını anladım. Bin yıl büyüdüm belki de bir yılda."

Hande Erçel ilk kez anlattı!

"Dedim ya annem savaşçıdır diye... O bedenine saplanan oku hemen çıkardı. Şimdi yarasını iyileştirmeye çalışıyoruz. Çok zor günlerimiz oluyor hâlâ ama birlikte iyiyiz. Bir arada geçen her anın, normalde belki önemsemeyeceğin bir kahvaltının, bir bardak çayın ne kadar önemli olduğunu anladık. Darbeyi alan oydu ama bizi ayağa kaldıran da annem oldu yine. Bizi de kendisi gibi savaşçı yaptı. Bir de öyle bir babam var ki... Annem bu gücünü ondan da alıyordur eminim."

Hande Erçel ilk kez anlattı!

"İnşallah bir aksilik olmazsa ben anneme donör olacağım. Maalesef ülkemizde kök hücre naklindeki en önemli sorundan biri akraba dışı vericilerinin sayısının yetersiz, bağış oranının ise 10 binde 3 olmasıdır. O kadar zor bir şey ki hayatının bağlı olduğu, bir yerlerde bulunduğunu bildiğin bir şeyi beklemek."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: