Hande Erçel-Murat Dalkılıç aşkında büyük kriz!

9 aydır aşk yaşayan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın ilişkisinde ilk kriz patlak verdi. İddiaya göre büyük bir kavgaya tutuşan ikiliden Hande Erçel, Beykoz'da yaşadıkları evi terk etti. Oyuncu, Ulus’ta kiraladığı daireye taşındı.

Hande Erçel-Murat Dalkılıç aşkında büyük kriz!

Murat Dalkılıç 2 yıl evli kaldığı Merve Boluğur ile Eylül 2017'de boşanmıştı. 3 ay sonra da gönlünü Hande Erçel'e kaptırmış ve ikili aşk yaşayamaya başlamıştı. Hande Erçel'in ablasının doğum gününde çekilen kareler sosyal medyaya düşününce çiftin aşkı da ortaya çıkmıştı. Hande Erçel ile Murat Dalkılıç 9 aylık ilişkilerinde ilk büyük krizi yaşadı. İddiaya göre ikili, Beykoz'da birlikte yaşadıkları evde büyük kavgaya tutuştu. Kavga sonunda Hande Erçel eşyalarını toplayarak evi terk etti. Hemen emlakçısına talimat veren güzel oyuncunun Ulus'ta aylık kirası 6 bin lira olan bir daireye taşındığı öğrenildi.



Erçel'in evden taşınmasıyla derin üzüntüye boğulan Murat Dalkılıç'ın ise aşkının gönlünü almak için araya yakın dostlarını soktuğu da konuşulanlar arasında… Bakalım Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in gönlünü alabilecek mi? Yoksa yaz boyunca Ege sahillerinde mutluluk pozları veren ikilinin aşkı son mu bulacak?







Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: