Hande Soral'dan camia analizi!

Bir tesadüfle oyunculuk kariyerine başlayan ve 10 yıldır ekranların sevilen yüzü haline gelen Hande Soral aslında psikoloji mezunu... Sabah Gazetesi'yle yaptığı röportajla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Soral, sanat camiasını bakın nasıl gözlemlemiş.

Hande Soral'dan camia analizi!

Seyirci olarak katıldığı bir programda tesadüfen sahneye çıkan ve şöhret kapısını aralayan Hande Soral yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.

Hande Soral'dan camia analizi!

İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Soral psikoloji mezunu olmasının etkisiyle sanat camiasındaki insanları nasıl gözlemlediği açıkladı.

Hande Soral'dan camia analizi!

Soral, "Oyuncularla ve tüm bu camiadan insanlarla çok vakit geçirdiğim için bir analiz yapabilirim. Çok sorunlu insanlar da var, çok egosantrik insanla da karşılaşıyorum. İşinde çok iyi ve çok naif insanlar da var. Aslına bakarsanız sokakta da böyledir, hepimiz böyleyiz. Yani bizim camiamız içinde çok da bambaşka insanlar yok. Ama gözlemlemek çok keyifli, onu itiraf etmeliyim." dedi.

Hande Soral'dan camia analizi!

Hande Soral, ikiz kardeşi Bensu Soral'ın, erkek kardeşinin ve eşi İsmail Demirci'nin de oyuncu olmasıyla ilgili ise, "Aslında günlük iş stresi dışında çok da fazla işimizle ilgili konuşmuyoruz birlikteyken. Bir araya geldiğimizde daha çok güncel mevzularımızdan konuşuyoruz. Beraber oyun oynuyoruz; masaüstü ve konsol oyunları... Aslında stres atıyoruz." açıklamasında bulundu.

Hande Soral'dan camia analizi!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: