Hande Subaşı'na sevgilisinden veto

Hande Subaşı'na yeni sevgilisi Altuğ Leblebici ilginç bir veto geldi.

Hande Subaşı'na sevgilisinden veto

Altuğ Leblebici, Hande Subaşı'nın eski eşi Can Tursan'la arkadaşça görüşmesini veto etti! Bununla da kalmayan sosyetik playboy, güzel sevgilisinin evliyken kullandığı tüm eşyaları da evinden attırdı!

Geçen yıl işadamı Can Tursan'dan boşanan Hande Subaşı'nın yeni sevgilisi Altuğ Leblebici, tam bir maçoboy çıktı!

BOŞANDIKTAN SONRA ARKADAŞ KALMIŞLARDI
Güzel oyuncuyla Tursan'ın 4 yıllık evliliği Mart 2016'da bitse de ikili, görüşmeye devam kararı almıştı.

Evliyken yaşadıkları Arnavutköy'deki evde boşandıktan sonra da yemek yiyip sosyal medyada bu anları paylaşan ikili, bununla da kalmamış ve Akyaka'da birlikte tatil yapmıştı.

Boşanmanın dostluklarına etki etmeyeceğini açıklayan ikilinin arası Altuğ Leblebici yüzünden açıldı.

LEBLEBİCİ DURUMDAN RAHATSIZ OLDU
İddiaya göre Hande Subaşı'yla 5 aydır aşk yaşayan sosyetik işadamı, eski eşlerin arkadaşça görüşmesinden rahatsız oldu.

Güzel oyuncu, Leblebici'yi "Can'a karşı hiçbir şey hissetmiyorum, onunla sadece arkadaşça görüşüyorum" diye dil döküp ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Aşkının maço tavırları karşısında pes eden Hande Subaşı, eski eşi Can Tursan'la görüşmeyi kesti.

SOSYAL MEDYADA DA SİLDİLER!
Ayrıca eski eşlerin sosyal medyadaki bağı da koptu. Zira boşandıktan sonra instagram'da da arkadaş olarak kalan Hande Subaşı'yla Can Tursan artık birbirlerini takip etmiyor.

Ancak Altuğ Leblebici'nin kıskançlıkları bununla sınırlı kalmadı. İddiaya göre Leblebici, Hande Subaşı'dan Can Tursan'la evli olduğu dönemden kalan bütün eşyaları atmasını istedi.

EVLİYKEN KULLANDIĞI EŞYALARINI ÇÖPE ATTI
Sevgilisinin geçmişle tüm bağını koparmasını ve geleceğe bu şekilde bakmasını arzu eden ünlü madencinin bu hareketi ise "Altuğ Leblebici, maçoluğun kitabını yeniden yazacak" esprileri yaptırdı.

HATIRALAR ÇÖPE GİTTİ
Hande Subaşı, madenci sevgilisi Altuğ Leblebici'nin ısrarlarına dayanamayıp eski eşi Can Tursan'la evliyken aldığı tüm eşyaları çöpe atıp geçmişe sünger çekti.



Kaynak: takvim.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: