"Hande tuvalet camına sıkışsana"

Eşi Benjamin Harvey'le Beyoğlu'ndaki bir mekanda yemek yiyen Hande Ataizi çıkışta bir grup gencin sözlü tacizine uğradı.

Makaron'un haberine göre Ataizi'nin arkasından "Hande tuvalet camına sıkışsana, sıkışsana" diye bağıran gençler ünlü oyuncunun 16 yıl önce başına gelen olaya gönderme yaptı. Hande Ataizi, 1999 yılında Bodrum'da muhabirlerden kaçmak isterken tuvalet camına sıkışmıştı.

Huysuz istemedi Hande kadro dışı! Seyfi Dursunoğlu istemedi, Hande Ataizi “Benzemez Kimse Sana” yarışmasının jüri üyeliğinden çıkarıldı.

Üç ay önce anne olan Hande Ataizi “Benzemez Kimse Sana” yarışmasıyla Ocak ayında ekranlara dönmeye hazırlanıyordu.

Yarışmanın diğer jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin, Hande Ataizi’ni istemedi.

Yapım şirketine “Yarışmada iki yıl önce de Hande vardı, bu kez jüride farklı bir isim olsun” diye diretti. Bu sözler üzerine Ataizi’ni kadrodan çıkartan Endemol Yapım Dursunoğlu’nun yakın arkadaşı Nükhet Duru ile anlaştı. Diğer jüri üyesi de Ümit Erdim oldu.

Seyfi Dursunoğlu’nun isteği üzerine “Benzemez Kimse Sana” yarışmasının jüri üyeliğinden Hande Ataizi çıkartıldı.

Star TV’de 20 Ocak’ta başlayacak olan “Benzemez Kimse Sana” yarışmasında bir süredir jüri üyesi krizi yaşanıyordu.

Seyfi Dursunoğlu nam-ı diğer Huysuz Virjin, kadroda Hande Ataizi’ni istemiyor, yapım şirketi Endemol’e alternatif isimler öneriyordu.

Bu kriz aylar önce basına yansıdığında Dursunoğlu’na “Niye Hande değil, bir başkası?” diye sormuştum. “Yarışmada değişiklik olsun istiyorum” dedikten sonra gerekçesini şöyle anlatmıştı: “Jüri koltuğunda istediğim bir arkadaşım olursa birlikte azarız. Hande ile iki yıl önce çalıştım, ona bütün esprilerimi yaptım.”

Bu sözlerinin üzerinden 3 ay geçti ve Seyfi Dursunoğlu amacına ulaştı. Yarışmanın kadrosundan Hande Ataizi çıkartılarak yerine Nükhet Duru getirildi. 3 ay önce anne olan Hande’nin ekrana dönme heyecanı da bir başka bahara kaldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: