Hangi ünlüler kurşunların hedefi oldu?

Geçtiğimiz gün Popçu Berkay’ı hedef alan kurşunlar Söylemezsem Olmaz ekibini magazinin tozlu raflarında bir araştırmaya çıkardı.

Hangi ünlüler kurşunların hedefi oldu?

Pop müziğinin dev ismi Bülent Ersoy’un Adana'daki konser sırasında Hacı Tepe adlı bir kişinin istek şarkısını okumadığı gerekçesiyle vuruldu. Bülent Ersoy 1989 yılında vuruldu. Kurşunların hedefi olan Diva’nın böbreği alındı.

Şovmen ve oyuncu Cem Özer, 24 Ocak 1992’de oynadığı kabere çıkışı Otel önünde vuruldu. Sanatçının ayağına iki kurşun isabet etti.

Kasım 1997'de Okan Bayülgen de bacağından vurulmuştu. 'İstanbul Kanatlarımın Altında' isimli sinema filminin setinde bacağından vurulan Bayülgen'in saldırganı Murat Çakmak, sanatçıyı filmde canlandırdığı 'Lagari Hasan Çelebi' rolüyle Osmanlı'ya hakaret ettiği gerekçesiyle vurduğunu söyledi.

Ekim 1998'de konser vermek için Edirne'ye giden Muazzez Ersoy da silahlı saldırıya uğrayıp bacağından yaralanmıştı.

Eylül 2000'de şarkıcı Arto, silahlı saldırı sonucu Etiler'de Tolga Bilgi tarafından bacağından vuruldu.Mayıs 2001'de İsmail Türüt, daha önce Arto'yu vuran saldırgan tarafından sahne aldığı restoranda ayağından vuruldu.

Ekim 2002'de Derya Tuna, Şişlideki bir restorantın önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu Hüseyin Bozan tarafından bacağından vuruldu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan 'İbo Show' adlı programın çekimlerine katılmak üzere Seyrantepe'deki stüdyolara giden Asena, arabasından inerken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı.

Kaya Çilingiroğlu Kasım 2003’te işyerinin önünde üç kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Şubat 2005’te ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’e silahlı saldırıya uğradı. Erbil’in aracına kimliği bilinmeyen kişiler tarafından ateş açıldı.

Mart 2006'da fantezi müzik yorumcusu Cengiz İmren uğradığı silahlı saldırı sonucunda bacağından yaralandı.

Aralık 2007'de Ankara'da sahne aldığı gece kulübünün çıkışında Gülşen silahlı saldırıya uğradı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Gülşen, Kulüp çıkışında birkaç kişinin bağırarak ateş açtığını gördüm. Bana yönelik bir saldırıydı ama kimin, neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. 11 yıldır piyasadayım, ilk kez böyle bir şey başıma geldi!" dedi.

Özcan Deniz 16 Şubat 2008'de Çeşme'de sahne aldıktan sonra Mustafa Adaş tarafından bacağından vuruldu. İddialara göre 'Meleğim' şarkısını isteyen Adaş, Deniz şarkıyı söylemeyince silahına davrandı.

Son olarak İmparator İbrahim Tatlıses’e gelelim İbrahim Tatlıses'in başı dertten hiçbir zaman kurtulmadı. Tatlıses ilk kez sahnede silahlı saldırıya uğradığında yıl 1990’ı gösteriyordu.

“Kendilerine kaset sözü verip yapmadığı gerekçesiyle” 1990 yılında, Maksim Gazinosu sahnesinde saldırıya uğradı. Bir anda ateş açıldı ve Tatlıses bacağından vuruldu. Saldırganlar kısa sürede yakalandı.

Ardından 13 mart 2011 yılında İstanbul Şişli'de silahlı İmpararor saldırıya uğradı. Başından vurulan Tatlıses'in durumu ciddiyetini korudu. Şimdilerde İbrahim Tatlıses’in durumu günden güne iyiye gidiyor.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: