Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in arası bozuk mu?

Hatice Şendil, rol aldığı 'Büyük Selçuklu' dizisi sonrası Fahriye Evcen’le aralarının bozuk olduğu iddialarını, "Fahriye zaten arkadaşım ve tanışıyoruz. Olamaz ne benden ona, ne ondan bana. İşin böyle küçük magazin kısımları” diyerek yalanladı.

Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in arası bozuk mu?

Sevişme sahnesiyle gündeme gelen Ayşenur Çetin Posta Gazetesi'ne konuştu.

2016 Best Model of Turkey 2’ncisi Ayşenur Çetin (19) internet televizyonu PuhuTV’deki ‘Fi’ dizisinde Ozan Güven (41) ile olan sevişme sahneleri ile magazin gündemine oturdu.

“Bu ilk oyunculuk deneyimim. Sahneler cesurdu. Karşımda yılların aktörü vardı. Önce tedirginlik duydum. Meğerse hiç zor değilmiş. Çünkü Ozan beni çok rahatlattı.”

Ayşenur Çetin “Ozan Güven çapkınlığı ile gündeme geliyor, siz tescilli güzelsiniz. Aranızda elektriklenme olmadı mı?” sorusuna da şu cevabı verdi:

“Her sahnede elektrik olursa o zaman yaşanacak özel hayat kalmaz. Çekimlerde ve sonrasında böyle bir şey olmadı. Kendimi izlediğimde rolümün hakkını başarıyla verdiğimi düşündüm. Aklıma başka şey gelmedi.

SEVGİLİM YOK!
Sevgilim yok. Bu yüzden işime karışan, beni engelleyen kimse olamaz. Zaten herkes performansıma hayran. Şimdiden 3 dizi teklifi geldi.”



Kaynak:posta.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: