"Hayat Sevince Güzel" dizisi geliyor

"Hayat Sevince Güzel" dizisinin basın toplantısı önceki gün Çeşme Ildır köyünde yapıldı. Karaburun, Kösedere ve Ildır köyü’nde çekimleri devam eden dizininin tüm oyuncu kadrosu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kameraların karşısına geçen dizi kadrosu hayatın sevme ile daha da güzel olabileceği mesajını verdi. Dizinin tebessüm ve gülmeyle seyirciye stresten uzak eğlenceli dakikalar yaşatacağını dile getiren oyuncular çok güçlü ve akıcı bir senaryoları olduğunu belirtti. Çekimleri Ege'de yapılan dizi yakında Fox Tv’de seyircilerle buluşacak.


Dizi; yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesinin arkalarında bıraktıkları belalılardan uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yapmaları ve kendilerini Ege’de bulmalarını ile kaza sonrasında Zarife, Savaş, Barış arasındaki aşk üçgenini anlatıyor.

Algı Eke

Dizide hırçın ve sevgi dolu Zarife isimli kız karakterini canlandıran Algı Eke ise “Hazırlıklıyız, çok güzel bir ilk bölümü çektik. Hayat sevinci güzel dizisi her kesin ailece izleyebileceği entrikasız, sıkıntısız gönülleri hoş tutabilecek bir proje olacak inşallah.” dedi.

Öykü Çelik

Öncelikle ondan önce evliliği bekleyen ve asla evlenecek bir tipe sahip olmayan abla engelini aşması gerekiyor. Dizi de bu mücadeleyi verdiğini söyleyen Çelik, “Her şeye rağmen hayat sevince güzel.” dedi.

Ekin Mert Daymaz
Ban Savaş karakterini canlandırıyorum Göçer ailesinin büyük oğlu kumarbaz, maço ve sert bir çocukken bir den Zarife’yi görüp aşık oluyor ve hikayesi başlıyor. Burada yoğun bir tempo ile çalışıyoruz ama ekibimizin enerjisi çok iyi her şey gayet güzel gidiyor buraya çabuk alıştım dedi.

Burak Çelik

Umarın seyirci de güler. Çok eğlenerek diziyi çekiyoruz. Gerçekten çok keyif alıyoruz dedi.


Dizinin oyuncu kadrosu dizinin tebessüm ve gülmeyle seyirciye stresten uzak eğlenceli dakikalar yaşatacağını dile getirdi. Neşeli oldukları gözlenen oyuncular dizinin senaryosunun çok güçlü ve akıcı olduğunu söyledi.
Oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik’in yer aldığı “Hayat Sevince Güzel ” çok yakında FOX’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

İşte ilk kareler;

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: