Hazal Kaya

Hazal Kaya

HAZAL KAYA'NIN GÜZELLİK SIRLARI 'Aşk-ı Memnu' dizisinin Nihal'i 19 yaşındaki Hazal Kaya güzellik sırlarını Kita'nın Dünyası'na anlattı...

Hazal Kaya

Yeni dönemde Nihal'in görünümünde bazı değişiklikler olacak mı? Evet. Artık Nihal büyüyor, daha kadınsı giyinmeye, makyaj yapmaya başlıyor. Eskiden sette saçımın ve makyajımın yapılması yarım saat sürerdi.

Hazal Kaya

Nihal'le aranızda ne gibi benzerlikler var? Aslında ikimiz de aynı yaştayız ve üniversiteye hazırlık sürecini de aynı dönemde yaşadık. Bunun dışında pek benzediğimizi söyleyemem.

Hazal Kaya

Daha çok gençsiniz; cildiniz ise pürüzsüz görünüyor. Onu bu şekilde korumak için neler yapıyorsunuz? Temizliğine çok önem veriyorum. T bölgesi yağlı ama sivilce problemi yaşamadım. The Body Shop'un ürünleriyle cilt bakımı yapıyorum.

Hazal Kaya

Saçınız için de bakım uyguluyor musunuz? Saçlarım ne yazık ki kötü bir boya denemesinden sonra çok yıprandı. Kuaföre gittiğimde BC Bonacure'ün kolajen balsamı uygulanıyor.

Hazal Kaya

Saçlarınızda değişiklik yapmaya karşı mısınız? Çok severim fakat şu an dizi nedeniyle yapamıyorum. Bana kalsa hemen gidip turuncuya boyatabilirim ki bu deliliği daha önce yapmışlığım var.

Hazal Kaya

Makyaj konusunda da bu kadar cesur musunuz? Makyajı çok seviyorum fakat sette sürekli makyaj yapıldığı için normal hayatımda sadece allık ve maskara kullanıyorum.

Hazal Kaya

En sevdiğiniz parfüm nedir? O kadar çok var ki! Bir parfümeriye girdiğimde hemen yeni çıkan kokulara yönelirim. Gündüz başka, gece başka tercih ediyorum. Dior Midnight Poison ve The Body Shop White Musk bugünlerde kullandıklarımdan sadece birkaçı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: