Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Milliyet'ten Aydil Durgun'a konuşan Hazal Kaya, Maral dizisine nasıl dahil olduğunu ve rolünü anlattı.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

İşte Aydil Durgun'un diziyle ilgili sorularına Hazal Kaya'nın verdiği cevaplar....

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Maral’ı bir de sizden dinleyelim. Sizce nasıl bir kız? Maral benim çok ilham aldığım bir karakter. Beş yaşında bir kaza sonucu anne-babasını kaybediyor. Yine de yaşama pozitif enerjisiyle tutunmuş, hayatın hep iyi yanını görmeye çalışmış. O yüzden ben Maral’ın hiç düşmeyişini, düştüğünde hemen kalkıp devam edişini çok ilham verici buluyorum. Maral’ı oynamak çok mutlu ediyor beni. Çok seviyorum onu, tanışsak iyi arkadaş olurduk bence.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Küçüklükten beri bir hayali var Maral’ın, o da bu Luna mağazası. Sizin var mıydı öyle bir hayaliniz? Evet, kazadan sonra onu hayata bağlayan, mutlu eden yer. Burada bir iş yapsın istiyor, seviyor... Bende hep değişti o. Hep savruldum. Küçüklükten beri oyuncu olacağım diye bir şey yoktu. Bale yapıyordum, sakatlandım ve bırakmak zorunda kaldım. Keman çalıyordum, kendi isteğimle bıraktım... Sonra fark ettim ki sanatla ilgili bir şey yapmak istiyorum, buna yatkınım.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Aras Bulut İynemli’yle tanışıyormuşsunuz ama ilk defa birlikte çalışıyorsunuz. Nereden tanışıklığınız? “Öyle Bir Geçer Zaman ki”den. Yıldız Çağrı Atiksoy en yakın arkadaşlarımdan biri. O vesileyle tanıştık. Oyuncu koçumuz da aynı, Ümit Çırak. Birlikte çalışsak diyorduk hep, ikimizin de çok sevdiği hikayede denk geldi bu şans.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Oyuncular nasıl belirlenmiş? İlk bölümü birlikte izlediğinizde Acun Ilıcalı, “Survivor” adasından bağlanıp “Yıllardır hastasıydım Hazal’ın, bu işle kısmet oldu çalışmak” demiş. O mu bizzat bu dizide Hazal olsun demiş? TV8 ilk dizi yapmaya karar verdiğinde Hazal olsun denmiş. Çok onore oldum tabii. Bu arada başta Aras’ın karakterinin adı da Aras’tı, o oynayacağı için Sarp olarak değişti. Maral zaten aynı Hazal gibi ceylan demek. Çok uğurlu bir iş, tatlı tatlı tesadüfleri var.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Hayran kitleniz ne düşünüyor yeni karakteriniz ve partneriniz hakkında? Çok şükür, çok mutlular.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Zordur onları mutlu etmek, kimseyi yakıştırmazlar Hazallarına... Evet, onlar çok tatlılar. Gerçekten takip ediyorlar. Bir magazin haberi çıkıyor mesela benimle ilgili. Hemen çıkıp yalan diyorlar. Yalan da oluyor gerçekten. Ben çok şanslı hissediyorum kendimi. Onların o yakıştırmaması da hoşuma gidiyor. Sahiplendikleri için yapıyorlar bunu. Eleştiriyorlar da; “Olmamış bu karakter sana” ya da “Onu giymeseydin” gibi şeyler söylüyorlar.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

“Bir dizinin tutmama ihtimali beni hep çok korkuttu. Şimdi başıma geldi ya, o kadar da kötü bir şey değilmiş, hepsi deneyim oluyor” demiştiniz. O rahatlığınız sürüyor mu?

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Evet. haberler çıkıyor ya “dizisi tutmadı” diye. Bir kere bu benim dizim değil, bizim dizimiz. Beni ortaya sürmek en kolayı ki genelde de o oluyor. Ama tutmasa bile dizi, günün sonunda benim elimde tanıştığım insanlar, yaptığım işten aldığım zevk kalıyor. Yoruma yönelik bir iş yapıyoruz. Bu kadar takılırsak gerçekten biteriz. Ben hiçbir zaman kendimi o çukura düşürmek istemedim.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Bu başrolünde olduğunuz üçüncü dizi. 24 yaşında biri için büyük başarı. Bununla birlikte gelen şöhret, bunun stresi... Nasıl başa çıktınız bunlarla? Yaşıtlarınız saçma şeyler yapabilirken sizin o kadar da şansınız yok buna...

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Benim hiç öyle bir şansım olmadı, 16 yaşından beri. Ben istedim ama bunu. Annem hep “Üniversiteyi bitir, tadını çıkar sonra ne istersen yap” demişti.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Ama ben 8 aylık olduğum için... Biraz çevrenin beklentisinden ileri geliyor, şımarma, insanlara kötü davranmaya başlama... Bunlar önyargılar, “Avukat kesin çok serttir”. Ben kimseyi böyle değerlendirmek istemem. Bana böyle yaklaşıldığında üzülüyorum ama alıştım.

Hazal Kaya, Maral'ı anlattı!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: