Hazal Kaya ve Ali Atay'ın keyfi yerinde!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'deki evlerinde yangın çıkan Hazal Kaya ve Ali Atay, Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Öğle yemeği yiyen çift, mekan sonrasında "İyiyiz" mesajı verdi.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın keyfi yerinde!

Oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülendi. Evlerinde çıkan yangından sonra annesinde kalmaya başlayan Hazal Kaya, mekan çıkışında "Moral yemeği yemeye geldik. Yangını duyduktan sonra en çok Ali korktu." açıklamasında bulundu.

Sosyal medyadan açıklamıştı!

Güzel oyuncu Hazal Kaya, yangın sonrasında sosyal medyadan bir açıklama yaparak "Herkese selam! Çıkan haberlere bir açıklık getireyim istedim. Evet maalesef evimizin bodrum katında ufak bir yangın çıktı. İtfaiye hızla geldiği için büyümeden söndürüldü. Çok şükür evcil hayvanlarımız dahil bütün ev halkımızın sağlığı yerinde. Ben de korktum tabi ama gayet iyiyim. Çok daha kötüsü olabilirdi, yalnızca şükrediyorum. Şehir içi ufak bir aile tatiline çıkmış gibiyiz. Daha ciddi güvenlik önlemleri alıp oğlumuz doğmadan evimize döneceğiz. Arayan, soran herkesi öpüyoruz!" demişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: