Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı: ''Para var huzur yok!''

Başrollerini Onur Tuna ve Enis Arıkan ile paylaştığı 'Benden Ne olur' filminde rol alan Hazal Kaya, Onedio'nun YouTube kanalına konuk oldu. Hayranlarının merak ettiklerini cevaplayan güzel oyuncu, Türk televizyon tarihine damga vuran 'Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği Nihal karakteri ile ilgili itirafıyla adından söz ettirdi.

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı: ''Para var huzur yok!''

Dizi ve filmlerdeki başrol karakterlerine stil danışmanlığı yapan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in fiyatına zam yaptığı ve bu yüzden yapımcılarla anlaşamadığı iddia edilmişti.



Başak Dizer, hakkında çıkan bu iddialara Twitter ve Instagram hesabından yaptığı açıklamalarla cevap verdi.



İşte Başak Dizer'in o açıklaması:

"Abartı, çirkin sadece haber yapalım uyduralım, sansasyon olsun, okunalım, tıklanalım, yorum alalım mantığıyla yapılmış magazin.

Haber bile demiyorum. Araştırmacı, güvenilir, saygılı gazeteci arkadaşlarıma, bize sorup öğrenmeye çalışan magazin köşe yazarlarına ayip olur... Aynı gazete, geçen hafta da ‘Bir otele eşimle yemeğe gitmişiz, pişti olmuşuz, hemen yerimizi değiştirmişiz falan. O otele de en son 2-3 SENE önce gittik biz.. O da tamamen uydurma. Bir açıp sorun mekana mesela doğru mu, geldiler mi diye?

Magazin gazeteciliğine saygımız ve güvenimiz, sempatimiz kalsın. Çoğu magazin muhabiri, artık arkadaşımız oldu. Doğru kaynaklardan teyid alan araştıran gazeteciler, müdürler kalsın. Temennim bu, nacizane. Sevgiyle..."

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı: ''Para var huzur yok!''


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: