Hazar Ergüçlü'den olay pozlar!

Muhafız dizisi ile adından söz ettiren oyuncu Hazar Ergüçlü, Instyle dergisinin nisan sayısı birbirinden cesur pozlar verdi.

Hazar Ergüçlü'den olay pozlar!

Çağatay Ulusoy'la başrolünü paylaştığı Muhafız dizisiyle adını dünya çapında duyuran oyuncu Hazar Ergüçlü, Instyle dergisinin çekimi için objektif karşısına geçti. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Ergüçlü, dergi için cesur pozlar verdi.

Hazar Ergüçlü'den olay pozlar!

Kapak yıldızı olduğu Instyle dergisinin nisan sayısı için Koray Parlak'ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar veren başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yapımcılık planını anlattı.

Hazar Ergüçlü'den olay pozlar!

Ergüçlü, başrolünde yer aldığı Kar filmi sayesinde tanıştığı yönetmen Emre Erdoğdu'nun yeni filminin yapımı için ona parasal destek sağlayacağını şöyle açıkladı: "Türkiye'de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama su an hiç bulamıyor o desteği. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim."

Hazar Ergüçlü'den olay pozlar!

Hakan Muhafız dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy için "Çağatay'la oynamayı da çok seviyorum. Yakından tanıdığın biriyle çalışmak büyük bir konfor." yorumunda bulundu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: