Hepsi grubu tekrar karıştı

Geçen hafta Cemre Kemer'in Hepsi grubu tekrar bir araya geliyor açıklaması üzerine gruptan daha önce ayrılan Gülçin Ergül'ün "böyle bir şey söz konusu bile olamaz" açıklaması ile ortam iyice gerildi.

Hepsi grubu tekrar karıştı

İlk olarak Hepsi grubunun üyesi Cemre Kemer, "Yakın zamanda Hepsi grubu tekrar bir araya gelecek. Birbirinden güzel ve özel sürprizlerle dolu bir proje olacak." şeklinde açıklama yaptı. Kemer'in bu açıklaması üzerine gruptan 2009 yılın olaylı bir şekilde ayrılan Gülçin Ergül tekrar bir araya geliyorlar iddialarına; “Grupta yer alma gibi bir durumum söz konusu bile değil” dedi.

İşte Gülçin Ergül'ün bu açıklamasının ardından grup üyeleri Cemre Kemer ve Yasemin Yürük twitter'dan yayımladıkları sert ve imalı mesajları ile Ergül'e sert cevap verdiler. Önce Kemer twitter hesabından: "Başkaları reklam yapacak diye kullanılmaktan biraz yorulduk. Bu güne kadar konuşacak olsak konuşurduk. Hayatımda ağzımdan çıkmayan, çıkması mümkün olmayan cümleleri söylemişim gibi..." açıklamasını yaptı. Ardından da Yasemin Yürük, Cemre Kemer'i desteklercesine; "Kimse kimseyle birleşmiyor! Biz 3 kişi yolumuza devam ediyoruz. Böyle iyiyiz biz... Kimse de bizi ilgilendirmiyor. Yollar acık olsun." açıklamasını yaparak Gülçin Ergül'ü reklam yapmakla suçladılar.

Hepsi grubu tekrar karıştı


Hepsi grubu tekrar karıştı


Hepsi grubu tekrar karıştı


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: