Her an evlenebilirler!

Her an evlenebilirler!

Hürriyet Gazetesi'nden Gökhan Kimsesizcan, Beren ile Kenan'ın evlenmek üzere olduklarını yazdı.. İşte o yazı; Sürpriz yapıp evlenebilirler Ozan Doğulu eşi Ece Doğulu için doğum günü partisi düzenledi. Partiye Beren Saat ve Kenan Doğulu birlikte katıldı.

Her an evlenebilirler!

Her an evlenebilirler!

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu, eşi Ece Hanım için geçen hafta sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Levent’teki İş Kuleleri’ndeki Agency’de düzenlenen kutlamaya, Doğulu’nun yakın arkadaşları Mehmet Mutlu ve Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun yanı sıra aile üyeleri de katıldı. Arkadaşlarının çoluk çocuğa karıştığı Kenan Doğulu da kardeşini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Öğrendiğime göre Kenan Doğulu, arkadaşlarına sevgilisi Beren Saat’le her an bir sürpriz yapıp evleneceklerini söylemiş.

Her an evlenebilirler!

Her an evlenebilirler!

Sanat ve aşk Toprak Sanat Galerisi sahipleri Cengiz-Ayfer Toprak Karavan, Parla Mücevherat’la ortak bir sergiye imza atıyor. Canan Berber’in “Sevgililer” adını taşıyan resimleri bugün Akmerkez’deki Bülent Eriş’in sahibi olduğu Parla Mücevherat’taki sergide sanatseverlerle buluşacak.

Her an evlenebilirler!

Her an evlenebilirler!

Ortaya çıktılar Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Ayşen Yazıcı’nın kızları Efsun Yazıcı’nın Emateks Yün İplik Sanayi’nin ortaklarından Hayim Ennekavi ile 10 Ocak’ta İspanya’nın Madrid şehrinde sürpriz bir nikahla evlenmişti. Yeni evli çift sonunda ortaya çıktı. İlk olarak anne ve babası İbrahim-Ayşen Yazıcı ile Günay’da Candan Erçetin’in şarkıları eşliğinde eğlenen Efsun Yazıcı, geçtiğimiz hafta sonu da Nişantaşı’nda Hayim Ennekavi ile baş başa görüntülendi.

Her an evlenebilirler!

Engelsiz yaşam için Adı Deniz Akkaya ile aşk dedikodularına karışan yatırım danışmanı Volkan Akçıray, Akkaya ile sadece arkadaşı olduğunu bu tür haberlerle gündeme gelmek istemediğinin altını çizdi. Engelsiz Yaşam Vakfı’nın kurucu üyesi olan Akçıray, bugün vakfın Maslak Sheraton Hotel’deki Yılın En İyileri Ödül Töreni’ne ev sahipliği yapacağını söyledi.

Her an evlenebilirler!

Nazara gelmiş Ivana Sert, Nişantaşı’ndaki butiğini bir kaferestorana çevirmişti. Önce içki ruhsatı olmadığı için kapatıldığı iddia edilen mekana geçen hafta da hırsız girmişti. Üst üste yaşadığı olaylar sonrası nazar boncuğu kolyesi alan Sert, “Hırsızlar yakalanamadı. Kasada az para vardı. Parayı çaldıktan sonra bir de içki keyfi yaparak sefa sürmüşler” derken, alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulmasıyla ilgili olarak da “Büyük hata yaptım. Bir daha böyle bir hat

Her an evlenebilirler!

Protokolü ağırlayacak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün gelini Fatoş Altınbaş Sarıgül 12 Şubat’ta (bugün) Sevgililer Günü için bir etkinlik düzenliyor. Fatoş Altınbaş Sarıgül’ün aile şirketi olan Altınbaş’ın Nişantaşı mağazasında gerçekleşecek ‘Sevgililer Günü’ davetine İstanbul Valisi Hüseyin Mutlu’nun eşi Gül Mutlu ile İstanbul Emniyet Genel Müdürü Hüseyin Çapkın’ın eşi Nurten Çapkın’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Muammer Güler’in eşi Neval Güler de katılacak.

Her an evlenebilirler!

Sevgililer haftası İstanbul’un gözde eğlence mekanı Cahide Gold, sevgililer günü değil haftası düzenliyor. Bu akşam, sadece kadınlar için düzenlenecek “Ladies Night” partisiyle başlayacak etkinlikler, 14 Şubat’ta Ümit Besen’in “I love you, I love you” konseptli unutulmaz Türkçe aşk şarkılarının olduğu şovuyla devam edecek.

Her an evlenebilirler!

Hayırlı işler Kuruçeşme’deki, işletmeciliğini Onur Gülmek’in yaptığı Gaia, Sevgililer Günü’nde hayırlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Modacı Hakan Akkaya’nın müzik performansı sergileyeceği gecede, kesilen özel biletlerden elde edilen gelir Beşiktaş Engelliler Spor Kulübü’ne bağışlanacak. Hürriyet.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: