Hera Aslan:"Ozan'a çok aşığım!"

Ozan Doğulu'nun eşi Ece Yosmalıoğlu ile boşanmasına sebep olarak gösterilen şarkıcı Hera Aslan, konuk olduğu 2. Sayfa programında Ozan Doğulu'ya olan aşkını anlattı.

Hera Aslan:

Aranjör ve şarkıcı Ozan Doğulu, 3 çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile boşandıktan kısa bir süre sonra birlikte albüm çıkardığı Kübra Hera Aslan ile aşk yaşamaya başladı.

Hera Aslan:

'2. Sayfa' programına katılan Kübra Hera Aslan, Ozan Doğulu ile yaşadığı aşkı şöyle anlattı: "Bir aranjör arkadaşım sayesinde tanıştım Ozan Doğulu ile aslında single çalışmalarım hep vardı, Soner Sarıkabadayı ile yapacaktık ama yetişmedi, olmadı bir şekilde. Hayalimde de Ozan ile tanışmak, çalışmak vardı. Arkadaşım bir araya getirdi. Ozan da sesime şarkılarıma güvendi, ilk şarkımızı yaptık. Bana 'bu yazki projem sen ol' dedi. Evet, aramızda aşk haberleri çıktı. Geçmişte Ozan'ı farklı lanse

Hera Aslan:

"Ben Ozan Doğulu'ya çok aşığım. Şöyle Ozan benim erkek arkadaşım olması dışında en iyi arkadaşlarımdan biri. Bu sektörde bana yol gösteren… Hem prodüktörüm, hem abim, hem arkadaşım hem de erkek arkadaşım…"

Hera Aslan:

"Ozan’'a sağlam bir dostluğumuz vardı. Ayrıldıktan sonra da hep beraberdik. Zamanla kaçınılmaz oldu, ilişkimiz başladı. Ama evlilik benim yüzünden bitmedi." "Ozan evliyken biz aşk yaşamıyorduk, biz o dönem arkadaştık. Ben ona 'boşan, ondan sonra birlikte olalım' demedim ki. O zaman onun da böyle bir yaklaşımı da olmadı bana. Bu süreçte ihale biraz bana kaldı gibi oldu ama benim yaptığım bir şey yok."

Hera Aslan:

"Ozan'ın çok temiz kalbi olduğunu biliyorum, evlilik hemen bitmiyor kurtarmaya da çalışmıştır buna eminim. Biten varsa bitmiştir. Bunun üzerine bir şey söyleyemem." Biz şu an birlikteyiz ve mutluyuz. Aramızda 18-19 yaş var. Ben şu anda 28 yaşındayım. Ozan ve ailesi çok sıcakkanlı. Stüdyoya gittiğimde, Kenan'la da karşılaşıyorum, Serpil Hanım'la da. Planlı bir durum değil, spontane gelişiyor."

Hera Aslan:

"Ben Ozan'a bana destek olsun, diye aşık olmadım. İyi anlaştık, zamanla ilişkimiz başladı. Evet, ortak projelerimiz olacak çünkü Ozan bu işlerde en iyi isimlerden. Aramızda kıskançlık yok.''

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: