Hera'dan evlilik cevabı: Ozan bana "karım" derim!

Aranjör Ozan Doğulu'yla yaşadığı birliktelikle adını duyuran Hera Aslan, kendisi gibi şarkıcı olan arkadaşı Merve Holefter ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Hera'dan evlilik cevabı: Ozan bana

Yeni bir single çalışması içerisinde olduğunu söyleyen Hera Aslan, Ozan Doğulu'yla çıktıkları tatil sorularına, "Tatilden ziyade birlikte detoks kampına girdik. Bir hafta boyunca detoks kampındaydık" dedi.

Hera'dan evlilik cevabı: Ozan bana

"BANA 'KARIM' DER" Kendisinden 18 yaş büyük Ozan Doğulu ile aşk yaşayan 31 yaşındaki şarkıcı, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Hera'dan evlilik cevabı: Ozan bana

Hera Aslan, "Evliliği, düğünü hiç aramızda konuşmuyoruz. Biz zaten karı koca gibiyiz. O bana 'Karım' diyerek seslenir, ben de ona 'Kocam' derim. Bir imza bizi bağlamıyor açıkcası" ifadelerini kulandı.

Hera'dan evlilik cevabı: Ozan bana

Güzel şarkıcı, "Ozan Doğulu ile nasıl tanıştınız?" sorusuna, "Bir kız arkadaşım Ozan’la tanışmak istiyordu. Onun için gittik birkaç kez stüdyosuna. Sonra beni çağırdılar. Benim sesimi ve şarkılarımı dinlediler. Olay bana döndü bir anda.

Hera'dan evlilik cevabı: Ozan bana

Yani aslında ben ona proje için gitmedim, o beni keşfetti. Ben o sırada Soner Sarıkabayı ile albüm hazırlığındaydım. Sonra kendi şarkılarımı Ozan’a dinletince 'Gel biz yapalım albümü, bu yaz projem sen ol' dedi" cevabını vermişti. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: