Hercai'nin Miran Aslanbey'i Akın Akınözü'den sevenlerini meraklandıran haber!

29 yaşındaki Akın Akınözü, yakın tarihte askere gidip kısa süreliğine setlerden ve sevenlerinden ayrı kalacak.

Hercai'nin Miran Aslanbey'i Akın Akınözü'den sevenlerini meraklandıran haber!

Spice Girls grubundan tanıdığımız Melanie Brown, son bir yıldır kocası Stephen Belafonte ile büyük sorunlar yaşıyor. 10 yıldır evli olan çift son bir yıldır boşanma davası ile gündemden düşmüyor. Davanın şok eden detayları basına sızdı ve tüm dünya bu iddialar ile çalkalanmaya başladı!

Şiddet iddiaları doğru çıktı!

Boşanma davası devam eden çift hakkında ilk olarak şiddet iddiası gündeme gelmişti. 2012 yılında X Factor GECEsine katılan Mel B'nin vücudundaki izler gözlerden kaçmamıştı. O dönemde Mel B bu iddialı Twitter hesapları üzerinden yalanlamıştı fakat dava dosyasının basına sızmasıyla birlikte bu iddiaların doğruluğu ortaya çıktı! Dosyada Belafonte'nin eşinin boğazını sıktığı, yüzünü ısırdığı, dudağını patlattığı ve birçok kez yere ittiği doğrulandı.

Hercai'nin Miran Aslanbey'i Akın Akınözü'den sevenlerini meraklandıran haber!


Dadıyı hamile bıraktı ve...

Şok eden iddialardan biri de Mel B'nin boşanma arifesinde olduğu kocası Belafonte'nin dadıyı hamile bırakması! Belafonte'nin Mel B ile evliliği sırasında çocuklarına bakan dadıya tecavüz ettiği ve dadıyı hamile bıraktığı iddia edildi. Dadının bu çocuğu doğurması ve yeni bebekle birlikte aynı evde yaşamaya devam etmek istemesi de iddialar arasında...

Mel B: "Beni grup sekse zorladı!"

Boşanma dosyasında yer alan iddiaların ardı arkası kesilmiyor! Mel B'nin ifadelerine göre, Belafonte eve tanımadıkları bir kadın getirerek, Mel B'yi grup sekse zorlamış. Kabul etmemesi durumunda ise Mel B ile çektiği seks kasetlerini basına sızdıracağını söyleyerek tehtit etmiş!


Ambulans çağırmasını engelledi, odaya kitledi!

Dava dosyasında yer alan bilgilere göre 2014 yılında korkunç bir olay daha yaşandı. Aspirin kullanma dozajını aşan Mel B 2014 yılında fenalaştı ve ambulans çağırmak istedi. Fakat Belafonte, eşinin ambulans çağırmasına izin vermedi ve onu yatak odasına kitledi!

Hercai'nin Miran Aslanbey'i Akın Akınözü'den sevenlerini meraklandıran haber!


Mel B geçmişte birçok kez kocasından boşanmaya çalıştığını fakat her seferinde onu tehtit ettiği için boşanma davası açamadığını da dosyada dile getirdi. Mel B "Beni döverek tehtit ediyordu, hayatımı mahvedeceğinden bahsediyordu; kariyerimi bitireceğinizi ve çocuklarımı benden uzaklaştıracağını söylüyordu." şeklinde açıklamada bulundu.

Mel B'nin iddialarının basına sızmasının ardından Belafonte'den de açıklamalar gecikmedi. Belafonte "Bu iddiaları ilk kez duyuyorum. Ne tepki vereceğimi az çok tahmin ediyorsunuzdur, o benim çocuklarımın annesi! Bu iddiaların çocuklarımızı nasıl etkileyeceğini düşündükçe çıldırıyorum. Tüm olan biten bu! Bu iddialar karşısında şok oldum." açıklamasında bulundu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: