Hilal Altınbilek, bunu da yapmış!

Kubilay Aka ve Miray Daner, geçtiğimiz günlerde ayrılmış ve ayrılığın arkadasında Kubilay Aka'nın ihaneti olduğu iddia edilmişti.

Hilal Altınbilek, bunu da yapmış!

Genç oyuncular Kubilay Aka ve Miray Daner, geçtiğimiz günlerde 2.5 yıllık ilişkilerini Kubilay Aka'nın Instagram hesabından yazdığı "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz. Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım." mesajıyla bitirmişti. Ayrılığın ardından magazin sayfalarında bu ilişkinin oyuncu Hilal Altınbilek yüzünden bittiği yazılıp çizilmişti.

Hilal Altınbilek, bunu da yapmış!

Bugün ise bambaşka bir detay ortaya çıktı. Hilal Altınbilek'in Kubilay Aka ve Miray Daner'in bu fotorafını Twitter üzerinden beğendiği başka bir kullanıcı tarafından fark edildi ve paylaşıldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: