Hülya Avşar'dan tepkilere yanıt: Sakinleştiyseniz sıra bende

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz hakkında açıklamalarda bulunan Hülya Avşar, tartışma yaratmıştı. Avşar'ın, "Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?' falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Avşar, eleştiriler karşısında suskunluğunu bozdu.

Hülya Avşar'dan tepkilere yanıt: Sakinleştiyseniz sıra bende

Hülya Avşar, “Gerekirse simit yenecek ama bu günler atlatılacak” sözlerine gelen eleştirilerin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı:

İşte Avşar'ın cevabı:

1-Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “Simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı.

2-Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: